Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 07 16

Reperis Omerta pristato dainą „Trauka“: įvertinkite

Reperis Omerta, šiais metais išleidęs akustinį albumą „Omerta Goes Acoustic“, pristato naują singlą „Trauka“.
Omerta
Omerta / Ponulis Production nuotr.
Temos: 2 Muzika Omerta

Ne kartą nominuotas M.A.M.A ir Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimuose, 2016 m. pelnęs geriausio metų MC vardą, atlikėjas neslepia, kad „Trauka“ yra vienas titulinių būsimo albumo kūrinių.

„Kūryba man kaip odisėja, tad naujausias albumas bus kelionė po asmeninį pasaulį, su savais dėsniais, patirtimis ir išgyvenimais, vaizdais ir reikšmėmis. „Trauka“, kaip ir didžioji dalis mano kūrinių, yra alegorija, nes traukos dėsnis mus lydi visur. Trauka žmonėms, kelionėms, pažinimui, pomėgiams, muzikai, todėl kiekvienas šią dainą gali priimti ir interpretuoti savaip“, – sako atlikėjas.

Naujausias kūrinys įrašytas kartu su vokaliste Ieva Lapinskaite, o prie muzikos kūrimo prisidėjo jaunosios kartos prodiuseris Justinas Raudonis-Deaf Man Production.

„Tai jau antra daina įrašyta kartu su Ieva. Ji nepaprastai kūrybinga ir yra tikras atradimas lietuviškos muzikos scenoje. Su Justinu jau daug metų dirbame kartu, bet jo talentą prodiusuoti kaskart atrandu iš naujo. Jis puikiai jaučia mano vidinius anticiklonus“, – sako Omerta.

Atlikėjui ši vasara kaip niekada darbinga: be intensyvaus darbo studijoje, jo laukia koncertai didžiausiuose festivaliuose ir miestų šventėse, taip pat ruošiamasi dideliam soliniam koncertui, kuris spalio 5 d. vyks menų fabrike „Loftas“. Jame atlikėjas pasirodys net su 13 gyvai styginiais, pučiamaisiais ir kitais muzikos instrumentais grojančių muzikantų. „Tai bus didžiausias ir svarbiausias mano šių metų koncertas Vilniuje, tad atliksim ne tik laiko patikrintus hitus, bet ir nemažai naujų kūrinių“.

Įvertinkite naują dainą:

VIDEO: OMERTA - TRAUKA [PREMJERA]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius