-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 09

Rihannos hitų autorius ištarė „taip“ merginų grupei „Pinup Girls“

Sparčiai populiarėjanti seksualių merginų trijulė „Pinup Girls“ sulaukė dar vieno pripažinimo svetur. Prieš keletą mėnesių vienas garsiausių Rusijos prodiuserių Ivanas Aleksejevas, geriau žinomas kaip Noize MC, padovanojo savo hitą lietuvaitėmis. O dabar dainininkės sulaukė džiugių žinių iš Jungtinių Amerikos valstijų.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / Grupės archyvo nuotr.

Prieš kelis mėnesius savo debiutinę dainą „Stok!“ pristačiusios ir į populiariausių dainų dešimtukus visoje šalyje patekusios merginų grupės narės nesiruošia sustoti. Klausytojų dėmesiui jau paruošta ir antroji gražuolių daina. Superprodiuseris Brianas Kennedy, dirbantis su tokiomis žvaigždėmis kaip Rihanna, Chrisas Brownas, „Backstreet Boys“, „Westlife“, Natasha Bedingfield, leido „Pinup Girls“ perdainuoti savo kūrinį lietuviškai. Taip atsirado antrasis seksualių scenos debiutančių radijo singlas, pavadintas „Dek, kiek gali“. Lietuvišką tekstą dainai parašė Rūta Lukoševičiūtė.

„Naują kūrinį jau išbandėme ir savo koncertuose. Kadangi jis turi užvedantį ritmą ir įsimenančią melodiją, publika greitai drauge su mumis uždainuoja jo motyvus. Džiaugiamės, kad ir radijo stotys jau susidomėjo antrąja mūsų daina. Tikimės, kad ji sėkmingai įsitvirtins populiariausių dainų sąrašuose kaip ir debiutinis mūsų kūrinys. Ačiū dėdei Brianui iš Amerikos, kad leido Lietuvoje populiarinti savo kūrybą“, – sako „Pinup Girls“ narės Viktorija, Julija ir Ieva. Tiesa, merginos žada, kad nebus vien tik garsių užsienio hitų lietuviškų versijų atlikėjos ir jau netolimoje ateityje pristatys Lietuvos autorių kūrybą.

Naująjį radijo singlą galite perklausyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius