-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 11 08

Robbie Williamso triumfas: bokso ringas, gausybė svečių ir 18-asis „BRITs“ apdovanojimas

Didžiausią 2017 metų koncertą Baltijos šalyse surengsiančiam Robbie Williamsui pirmadienį įteiktas prestižinis „BRITs Icon“ apdovanojimas.
Robbie Williamsaso koncertas
Robbie Williamsaso koncertas / „Live Nation“ nuotr.

Populiariam britų dainininkui išskirtinė „Icon“ statulėlė buvo įteikta pirmadienį specialiai šia proga surengtame koncerte. Įspūdingas Robbie Williamso šou vyko ištaigingoje Londono koncertų salėje „Troxy“.

„Icon“ apdovanojimu pagerbtas populiarusis britų dainininkas tapo tik trečiuoju atlikėju istorijoje, kurio nuopelnai muzikai yra įvertinti šiuo prestižiniu titulu. Iki šiol „BRITs Icon“ apdovanojimai yra įteikti tik serui Eltonui Johnui ir Davidui Bowie.

Pagal laimėtų svarbiausių Didžiosios Britanijos muzikos apdovanojimų skaičių, Robbie Williamsas yra tikras rekordininkas – jam tai jau 18-asis „BRITs“ apdovanojimas.

„Britų muzikos apdovanojimai man yra labai svarbūs – negaliu patikėti, kad jų jau 18-a“, – džiaugėsi dainininkas.

„Live Nation“ nuotr./Robbie Williamsasas su tėvu
„Live Nation“ nuotr./Robbie Williamsasas su tėvu

Vienas populiariausių visų laikų britų muzikos atlikėjų šį laimėjimą šventė išskirtiniame koncerte. „Troxy“ koncertų salėje buvo įrengtas bokso ringas, kuriame siautėjęs Robbie Williamsas atliko pirmąją vakaro dainą „The Heavy Entertainment Show“. Sausakimšai pripildyta salė nuo pirmųjų akordų audringai palaikė vakaro šeimininką, kuris vieną po kito atliko ne tik didžiausius savo hitus, bet ir dainas iš naujojo albumo. Koncertą kelioms akimirkoms nutraukus techniniams nesklandumams, po nedidelės pertraukos į sceną grįžęs dainininkas į publiką kreipėsi žodžiais: „Leiskite prisistatyti: aš esu 18 „BRITs“ apdovanojimų laimėjęs Robbie „suknistasis“ Williamsas!“.

„Live Nation“ nuotr./Robbie Williamsas su „Take That“
„Live Nation“ nuotr./Robbie Williamsas su „Take That“

Intymioje aplinkoje vykusiame šou dalyvavo nemažai kviestinių svečių, o dainą „Better Man“ dainininkas atliko kartu su savo tėvu Peteriu Williamsu. Robbie Williamsas dainavo ne tik savo, bet ir kitų atlikėjų hitus. Publika entuziastingai priėmė dainininko sprendimą į vientisą kompoziciją apjungti „A-Ha“ dainą „Take On Me“, „2 Unlimited“ hitą „No Limit“ ir „Spice Girls“ kūrinį „Wannabe“. Robbie Williamsas, prieš atlikdamas dainininkės Lorde dainą „Royals“, ją dedikavo savo geram bičiuliui dainininkui Olly Mursui.

Didžiausiu vakaro siurprizu tapo grupės „Take That“ pasirodymas. Prie švenčiančio Robbie Williamso prisijungę Gary Barlow, Howardas Donaldas ir Markas Owenas tiesiogine prasme ant kojų pakėlė visus. Grupė atliko žinomiausias savo dainas ir garsųjį hitą „Back For Good“. Būtent „Take That“ nariai ir įteikė Robbie Williamsui jo laimėtą „BRITs Icon“ apdovanojimą.

„Robbie, tu visada būsi „Take That“ narys“, – įteikdamas apdovanojimą sakė Markas Owenas. Prie sveikinimų prisidėjo ir Howardas Donaldas su Gary Barlow, socialiuose tinkluose pasidalinę žinute, kad Robbie Williamsas tikrai yra vertas šio apdovanojimo. Vakaro kulminacija, kaip ir reikėjo tikėtis, buvo pasiekta skambant didžiausiam Robbie Williamso hitui „Angels“.


Rugpjūčio 16 d. į nepakartojamą savo šou Vilniaus Vingio parke kviečianti muzikos superžvaigždė kitų metų vasarą keliaus po Europą su „The Heavy Entertainment Show Stadium Tour“ gastrolėmis. Robbie Williamso planuose – 18 šalių ir 29 koncertai. Rugpjūčio viduryje Lietuvoje įvyksiantis šou bus vienintelis atlikėjo pasirodymas Baltijos šalyse. Robbie Williamso gastrolių koncertus pradės populiarusis britų muzikos duetas „Erasure“.

Bilietai į Robbie Williamso „The Heavy Entertainment Show Stadium Tour“ gastrolių koncertą Vilniuje bus pradėti pardavinėti jau šį penktadienį nuo 12 val. visose „Bilietų pasaulis“ kasose ir internetu.

„Live Nation“ nuotr./Robbie Williamsaso koncertas
„Live Nation“ nuotr./Robbie Williamsaso koncertas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius