-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 05 12

Roko grupė „Freaks on Floor“ vilniečių draugijoje pradėjo koncertinį turą „Blow Job“

Šeštadienio vakarą būrys roko muzikos gerbėjų susitiko sostinės menų fabrike „Loftas“ – čia M.A.M.A. apdovanojimuose metų roko grupe antrą kartą iš eilės paskelbti „Freaks on Floor“ su Justinu Jaručiu priešakyje pradėjo koncertinį turą intriguojančiu pavadinimu – „Blow Job“ (išvertus į lietuvių kalbą – „oralinis seksas“).
„Freaks on Floor“ koncertas
„Freaks on Floor“ koncertas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.


Vilniuje pradėtas koncertinis turas sulaukė keliasdešimties grupės gerbėjų dėmesio. Tačiau nors „Loftas“ vakaro metu ir nebuvo sausakimšas, visi čia susirinkę turės ką papasakoti draugams – „Freaks on Floor“ scenoje užkūrė tikrą pirtį.

Apie koncertinį turą „Blow Job“ portalas Žmonės.lt jau rašė. Kauniečius „Freaks on Floor“ „Gargare“ džiugins gegužės 17 d., o mėnesio pabaigoje – 31 d. – užsuks į Šiaulių barą „Pogo“.

Freaks on Floor koncertas
„Freaks on Floor“ koncertas

Vakarėlio metu „Freaks on Floor“ gerbėjams pristatė ir gerai žinomas bei mintinai išmokti spėtas dainas, ir visai naujas, tačiau publikos puikiai įvertintas. Tikra staigmena koncerto metu tapo scenoje netikėtai pasirodęs M.A.M.A. apdovanojimų laureatas, alternatyvios muzikos atstovas Markas Palubenka – vaikinas su grupe atliko vieną, dar niekur negirdėtą ir naujai pristatytą kūrinį.

Savo ruožtu „Freaks on Floor“ noriai ir nuotaikingai bendravo su publika – kvietė gerbėjus pašokti, skatino linksmintis bei ragino dalyvauti vakaro metu organizuotose atrakcijose. O šioji pareigingai klausė – aktyviai trypčiojo į taktą, dalinosi šypsenomis ir palaikymo šūksniais.

Freaks on Floor koncertas
„Freaks on Floor“ koncertas

Pačiam „Freaks on Floor“ lyderiui – vokalistui J.Jaručiui – koncerto taip pat būta ypatingo: pirmą kartą vaikinas viešai, publikos akivaizdoje, sėdo prie klavišinių – atlikdamas vieną kūrinį pats sau akomponavo sintezatoriumi. Iki šiol gerbėjai J.Jarutį buvo matę tik su gitara rankose, tad scenoje stovintis vaikinas ir pats neslėpė jaudulio – juk šiaip ar taip, tai savotiškas debiutas.

Netikėtos pramogos

Jau pristatydami koncertinį turą „Freaks on Floor“ vaikinai buvo užsiminę, jog pasirodymų metu susirinkusius gerbėjus kvies išmėginti neįprastas atrakcijas – pavyzdžiui, nusifotografuoti į veidą pučiant galingai vėjo srovei: taip pat, kaip kad grupės nariai įsiamžino reklaminiuose turo plakatuose.

„Tai bus viena iš pramogų mūsų koncertų metu. Žmonės galės pasilinksminti kitaip, o ne eiti kažkur parūkyti“, – anksčiau apie atrakciją pasakojo J.Jarutis.

Freaks on Floor koncertas
„Freaks on Floor“ koncertas

Tokia avantiūra koncerto metu patraukė, rodos, kiekvieno dėmesį – prie vietoje įrengtos „fotostudijos“ visą vakarą tįsojo linksmai nusiteikusių gerbėjų eilė. Nors dalis žmonių ekstremaliai fotografuotis ir bijojo, rezultatais nesiskundė niekas. Priešingai – dar ir dar prašėsi būti nufotografuojami.

Nuotaikingas nuotraukas gerbėjai gavo iškart – šios atspausdintos vos per kelias minutes. O ir visiems pasirodyti kiekvienas turėjo progą – entuziastų fotografijos tučtuojau imtos rodyti per scenos šonuose specialiai įrengtus ekranus.

Nusiteikę vasarai

Jau anksčiau „Freaks on Floor“ nariai pasakojo, jog net vasarą atostogauti nesiruošia – juk šiltasis sezonas prilygsta tikram darbymečiui.

„Pasirodysime keliuose festivaliuose, deriname su festivalių organizatoriais Baltijos šalyse, taip pat su Vengrija“, – atskleidė J.Jarutis. Tris vasaros mėnesius grupės nariai žada skirti muzikavimui ir kūrybiniam procesui, tad gerbėjams sąžiningai pažada: jų laukia trečias „Freaks on Floor“ albumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius