-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 04

„Roxy 5“ pokyčiai: grupę paliko dvi narės

Televizijos šou „X Faktorius“ išgarsėjusioje merginų grupėje „Roxy 5“ – permainų metas. Kolektyvą savo noru paliko dvi narės, o trio likusi grupė sužibėjo tarptautiniame atlikėjų konkurse.
„Roxy 5“ nauja sudėtis
„Roxy 5“ nauja sudėtis / Aušros Savickienės nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Taip jau atsitiko, gyvenimas tuo ir įdomus, kad jis pilnas netikėtumų“, – taip grupės sąstato pasikeitimą komentavo „Roxy 5“ lyderė Eglė Petrikaitė. Kartu su šia atlikėja kolektyve dabar dainuoja Lauksvė Gulbinaitė ir Justė Kapustaitė.

Atlikėjos tikina, kad bendražygių pasitraukimas iš scenos nebuvo labai netikėtas. „Viena mergina pradėjo mokslus universitete, todėl hobiui nebeliko laiko, o antroji – sutelkė visą dėmesį abitūros egzaminams. Tai ir buvo viena iš pagrindinių priežasčių išeiti iš grupės. Žinoma, atsisveikinome draugiškai, juk tiek metų buvome kartu. Negalima pykti už vienokius ar kitokius draugių sprendimus. Jos nusprendė taip, kaip joms atrodė geriausia“, – situacijos nedramatizavo Eglė.

Asmeninio albumo nuotr./„Roxy 5“ konkurse
Asmeninio albumo nuotr./„Roxy 5“ konkurse

„Roxy 5“ gerbėjams gali kilti klausimų, ar kolektyvo pavadinimas liks toks, koks ir buvo sugalvotas tada, kai jame dainavo 5 atlikėjos. „Grupės pavadinimą nusprendėme palikti tą patį. Juk „Roxy 5“ vistiek sudaro 5 žmonių komanda: Eglė, Justė, Lauksvė, vadovė Juratė ir vadybininkė Alina“, – kalbėjo merginų trio.

VIDEO: Roxy 5 - Ruduo (Official)

Ne mažiau svarbi naujiena kolektyvo gyvenime – laimėtas tarptautinis vokalinis konkursas „Kaunas Talent“. Čia „roxės“ iškovojo pagrindinį apdovanojimą – Grand Prix. Nors grupės sąstatas ir sumažėjo, likusios narės įrodė, kad veržlumo ir ambicijų joms netrūksta. Be to, „Roxy 5“ trijulė taip pat buvo apdovanota nominacijoje „1960-1970-1980 metų dainos“. Čia merginos atliko Stingo kūrinį „Every Breath You Take“. Originali aranžuotė ir kūrinio atlikimas nepaliko abejingų net 26 konkurso komisijos narių. Iš viso konkurse dalyvavo atlikėjai iš 23 pasaulio valstybių.

Asmeninio albumo nuotr./„Roxy 5“ konkurse
Asmeninio albumo nuotr./„Roxy 5“ konkurse

„Dalyvauti konkurse kitos grupės narės visai nenorėjo, aš buvau iniciatorė, kadangi greitu metu važiuojame į sudėtingą konkursą Vokietijoje. Privalome save patikrinti konkurse, kuris vyksta čia pat – Kaune. Nežinojome, kaip mums trise pavyks pasirodyti, juk vis dėl to „masės“ mūsų grupėje sumažėjo beveik per pusę“ , – atvirauja E.Petrikaitė.

Pernai, kai dar grupėje buvo penkios narės, merginoms tame pačiame konkurse pritrūko visai mažai balų, kad jos pelnytų pagrindinį prizą. Todėl šių metų pergalė buvo kaip niekada saldi. „Pasirodo, likusios trys narės dabar dar stipresnės morališkai. Net vadovė po mūsų pasirodymų, kurių buvo trys, sakė, kad dar niekada nematė tokios ramybės ir vidinės stiprybės, kuria spinduliavome ant scenos. Laimėjimas mus dar labiau sustiprino. Supratome, kad niekas gyvenime nevyksta šiaip sau. Dabar esame dar didesnė jėga“, – geros nuotaikos nestokojo „Roxy 5“ trijulė.

VIDEO: Roxy 5 - Tingiu (2014) HQ

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius