-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 05

Ryškioje fotosesijoje įsiamžinusi merginų grupė „Kristal“ žada staigmenų

Merginų grupė „Kristal“ kaip ir kiekvienais metais ruošia naują, abejingų nepaliksiančią programą ir dalinasi savo naujausios fotosesijos nuotraukomis.
Grupė „Kristal“
Grupė „Kristal“ / Joe Black Photography nuotr.

Šie metai yra šiek tiek kitokie nei visi kiti. Po praeito „uždaryto“ sezono merginos sako beprotiškai laukiančios koncertų ir yra pasiruošusios dalintis savo muzika, bei energija per įvairias šventes. Kaip ir jų klausytojai, jos pačios yra išsiilgusios koncertų, kuriuose dalyvauja ir kaip žiūrovės, todėl savo programą nori padovanoti žiūrovams tokią, kuri leistų jiems grįžus namo parsinešti tik pačias geriausias emocijas, rašoma grupės pranešime spaudai.

„Esame prikaupusios tiek energijos, norime „išsitaškyti“ ir atsigriebti už praeitus metus su kaupu. Todėl šiemet daug dėmesio skyrėme savo skambesiui, energijai ir, žinoma, įvaizdžiui. Pasirinkome raudoną spalvą, kuri atspindi mūsų vidinę būseną. Norime rodyti save, išdainuoti visas aukščiausias natas ir išsišokti su publika“, – kalbėjo grupės narė Donata Borusevičė.

„Nuolat ieškome naujų spalvų ir naujų vėjų savo pasirodymuose, taip ir šiemet galime atnešti ne vieną skirtingą vaizdą ir emociją, kuriuos vainikuos dainos, kurias žino ir dainuoja visi. Galime būti ugningos, žaismingos ar net geišos su japonišku prieskoniu. Nebijome pasirodyti išskirtinai ar atkreipti į save dėmesį. Pasirodymai mums pačioms yra pramoga“, – antrino Julija Jegorova-Butavičienė.

„Laisvos, drąsios, seksualios ir užtikrintos savimi, tokios mes šioje fotosesijoje. „Joe Black Photography“ komanda, su kuria dirbame ne vienerius metus, puikiai suprato mūsų mintį, leido mums improvizuoti ir išspinduliuoti tą energiją, kuri gyveno viduje. Mes labai laukiame šventinio laikotarpio, kad galėtumėm susitikti su jumis mūsų koncertuose“, – kalbėjo Kristina Ivanova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius