Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 17

Sasha Song „Slavianskij bazar“ konkurse liko devintas

Jau 21-ąjį kartą Baltarusijoje vykusiame konkurse Lietuvos atstovas Sasha Song komisijos sprendimu užėmė 9 vietą. Iš viso konkurse dalyvavo 20 atlikėjų.
Sasha Song
Sasha Song / Luko Balandžio nuotr.

Vitebske vykusiame konkurse Sasha Song atliko tris dainas, dvi iš jų vertino komisija. Prisistatymo vakarą atlikėjas dainavo Donato Montvydo „Eurovizijoje“ išgarsintą „Love Is Blind“.

Koją pakišo „Pasiklydęs žmogus“  

Pirmąjį konkursinį vakarą Sasha Song atliko dainą „Pasiklydęs žmogus“. Komisija neslėpė nusivylimo ir atlikėjui skyrė tik 77 balus. Po tokio vertinimo Lietuvos dainininkas prarado viltį patekti tarp prizininkų. Apie tai portalui Žmonės.lt Sasha Song prisipažino dar sekmadienio vakarą.

Rezultatą veikia daugybė dalykų. Pavyzdžiui, šiemet nebuvo nė vieno lietuvio komisijos nario, o tai daug ką lemia.

Antrąją „Slavianskij bazar“ konkurso dieną Sasha Song pasirodė kur kas geriau. Jis pasirinko romansą „Belaja berioza“ („Baltas beržas“), kurį atliko su orkestru. Šis kūrinys komisiją sužavėjo, tą įrodo net 26 taškų šuolis, lyginant su pirmojo pasirodymo vertinimu.

„Viskas paprasta, pirmą dieną Sasha Song prastai pasirodė. Būna ir taip, nors mes jį pastebėjome dar per prisistatymą. Jis – turintis patirties atlikėjas, turi šarmo, ant scenos yra žavus. Visi mes buvom nusivylę jo pirmosios dienos daina“, – komentuodamas situaciją sakė konkurso žiuri pirmininkas, Rusijos artistas Maksimas Dunajevskis. „Slavianskij bazar“ komisija Lietuvos atlikėjui skyrė iš viso 180 balų. Sasha Song tarp 20 dalyvių užėmė 9 vietą.  

„Nuotaikos dabar geros. Sasha nusivylęs buvo tik pirmą dieną. Aš mintinai žinau, kaip jis dainuoja ir galėčiau tą pasirodymą (kai buvo dainuojamas „Pasiklydęs žmogus“ – red.past.) vertinti 7 balais iš 10. Bet ten buvo techninių kliūčių, blogas garsas. Jei visi klausia, kodėl buvo blogas garsas, matyt, šį klausimą reikia užduoti techniniam personalui, o ne atlikėjui. Po pirmos dienos Dima tikrai buvo sutrikęs. Aš galiu daug prigalvoti sąmokslo teorijų, tačiau rezultatą veikia daugybė dalykų. Pavyzdžiui, šiemet nebuvo nė vieno lietuvio komisijos nario, o tai daug ką lemia“, – portalui Žmonės.lt sakė atlikėjo vadybininkas Martynas Tyla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius