Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 15

„Saulės Kliošas“ tęsia socialinių žinučių ciklą: nauja daina primena – kad ir kaip besijaustum, tu ne vienas

„Saulės Kliošas“ pristato naują dainą ir muzikinį klipą „Tu Ne Vienas“. Daina padrąsina išgirsti ir įsiklausyti į savo vidinį balsą. Tikime, kad žodžiai turi galią. Mes darome įtaką vieni kitiems.
„Saulės kliošas“
„Saulės kliošas“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Norėdami išreikšti visuomenės palaikymą ir empatiją, toliau dainose tęsiame pradėtą socialinių žinučių ciklą. „Tyčia“ skleidžiame pozityvą. Šia daina primename – kad ir kaip besijaustum, panašiai jaučiasi ir daugybė kitų. Tu ne vienas.

Dainą kūrėme etapais – pradėjome nuostabioje „Obuolių saloje“, o pabaigėme mūsų grupės nario ir dainos prodiuserio Giedriaus Nako namų studijoje.

„Saulės Kliošas“ – „Tu Ne Vienas“:

VIDEO: Saulės Kliošas - Tu Ne Vienas

Įrašų metu, ilgėdamiesi gyvo bendravimo ir draugų rato, dalijomės savo kūrybinės virtuvės momentais socialiniuose tinkluose, kurie tapo savotišku geros nuotaikos ir emocijų pliūpsniu mūsų sekėjams. Sulaukėme daug atsiliepimų, kad žmonės, stebėdami kūrybinį procesą, jautėsi lyg būdami kartu su mumis, o mūsų patirtos emocijos jiems praskaidrina nuotaiką.

Stengėmės kuo daugiau padaryti savo pačių jėgomis, todėl iš užfiksuotų akimirkų Justė Starinskaitė sukūrė muzikinį klipą, o specialiai šiai dainai gitaros partiją įrašė grupės būgnininkas Laurynas Šarkinas.

Dainos pabaigoje kuriame įspūdį, kad klausytoją supa daug palaikančių balsų, kviečiančių dainuoti kartu su mumis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius