-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 28

Saulius Prūsaitis pristato dainą „Nakties nelauk“: būsimiems koncertams trūko tik jos

Saulius Prūsaitis pristato kūrinį „Nakties nelauk“. Tai – paskutinė naujojo albumo daina ir turo „Namo nereiks pareit“ naujausia programos dalis.
Saulius Prūsaitis
Saulius Prūsaitis / Pauliaus Gasiūno nuotr.

„Daina, kurią tikrai grosim visuose koncertuose, nes ji turi arenų ir didelių salių užtaiso. Ją reikia pajusti širdimi. Pamatysit, koks jausmas visus apims, išgirdus ją tūkstantinėje minioje“ – sako S.Prūsaitis, besirengiantis viso gruodžio koncertų turui po Lietuvą.

Jis pasakojo, kad kiekviena daina turi savo labai skirtingą gimimo istoriją.

„Kai manęs klausia, kaip kurti dainas, patarimo niekam duoti negaliu. Tarkim ši naujausia – „Nakties nelauk“ – prasidėjo nuo priedainio frazės. Tie keli žodžiai tiesiog įsėdo man į smegenis ir nepaliko ramybėje. Galvojau apie būsimą turą, rekordinį skaičių žmonių, kurie ateis į koncertus ir supratau, kad trūksta kūrinio, kuris būtų skirtingos stilistikos, tačiau išlaikytų tą patį šventės pojūtį ir būtų šokinis, kuris priverstų daugiatūkstantinę minią padėti mums sukurti galingą renginio atmosferą. Taip atsirado „Nakties nelauk“, – sako dainininkas.

Dainos vizualizacija:

VIDEO: SAULIUS PRŪSAITIS - Nakties nelauk

Iki „Namo nereiks pareit“ koncertų turo pradžios – daugiau nei dvi savaitės, tačiau pasirengimas jam vyksta pilnu tempu. „Repeticijų grafikas intensyvus. Atnaujinome ne tik dainų sąrašą, bet ir choreografiją, kostiumus. Pažadame pusantros valandos gryno džiaugsmo, šokius šviesų jūroje ir tą lengvumo jausmą, lyg visas pasaulis tau po kojų ir namo išties nebereikia pareit“, – sako jis.

„Namo nereiks pareit“ buvo suplanuotas kaip dešimties didelių areninių ir mažesnių salių turas, tačiau, jam dar neprasidėjus, prireikė jau trijų papildomų koncertų: ne tik dainininko gimtojoje Marijampolėje, bet ir Panevėžyje bei Mažeikiuose. „Dar nė karto nėra buvę, kad tiek papildomų šou reikėtų“, – sako S.Prūsaitis.

Organizatoriai skelbia, kad S.Prūsaičio koncertinis turas „Namo nereiks pareit“: gruodžio 11 d. – Tauragėje, 14 d. – Šiaulių arenoje, 17 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 18 d. – Alytuje, 21 d. (16.00 ir 19.00) – Panevėžyje, 27 ir 28 d. – Marijampolėje, 29 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 30 d. (18.00 ir 20.30) – Mažeikiuose, 31 d. – naujametinis šou Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Saulius Prūsaitis surengė didžiausią vasaros koncertą: Palangos publika – euforijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius