-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 24

Saulius Prūsaitis vasaros turą užbaigė sausakimšu pasirodymu sostinėje

Ketvirtadienio vakarą  Saulius Prūsaitis Vilniuje, „Vasaros terasoje“ surengė anšlaginį koncertą, kuris užbaigė jo vasaros pasirodymų seriją. Bilietai į šį pasirodymą buvo parduoti likus savaitei ir kiemelis buvo tiesiog sausakimšas.
Sauliaus Prūsaičio koncerto „39“ akimirka
Sauliaus Prūsaičio koncerto „39“ akimirka / Viktorijos Savickos nuotr.

Ketvirtadienį ekstavagantiškas dainininkas vilniečiams surengė koncertą, kurį drąsiai galima vadinti švente. Apsilankę S.Prūsaičio koncertuose būna maloniai nustebę, koks tai linksmas ir pozityvia energija pulsuojantis renginys. „Dar tiek per vieną vakarą nesu juokusis ir šokus“, – labai taikliai koncertą apibūdino viena žiūrovė.

Koncerte skambėjo visi garsiausi S.Prūsaičio kūriniai: „Būkim draugais“, „Sweet Sweet“, „Power Forever“, „Vasara 3016“, „Pajuda jaunimas“, „Norim šokti“ ir , žinoma, „39“. Kūrinys, kurio vardu pavadintas ir antras solinis dainininko albumas, pasirodysiantis lapkritį.

Viktorijos Savickos nuotr./Sauliaus Prūsaičio koncerto „39“ akimirka
Viktorijos Savickos nuotr./Sauliaus Prūsaičio koncerto „39“ akimirka

Daina „39“ svetainėje „Youtube“ jau turi beveik 8 milijonus perklausų ir baigia pasivyti populiariausią S.Prūsaičio dainą „Norim šokti“, kuri artėja 10-to milijono link. „Būtų tikrai nelogiška albumą vadinti kitaip, kai 39 tapo mano lemtingu skaičiumi“, – juokiasi S. Prūsaitis.

Koncerte skambėjo ir dar vienas būsimojo albumo hitas – didžiulės sėkmės sulaukusi daina „Tu nemoki“, kurią S.Prūsaitis atliko drauge su buvusia savo mokine, „X faktoriaus“ laimėtoja Igle.

Viktorijos Savickos nuotr./Sauliaus Prūsaičio koncerto „39“ akimirka
Viktorijos Savickos nuotr./Sauliaus Prūsaičio koncerto „39“ akimirka

Susirinkusieji išgirdo ir pačią naujausią S.Prūsaičio dainą „Merginos šoks“, kurią publika pasigavo ir nebepaleido nuo pirmų akordų.

S.Prūsaitis – vienintelis ir nepakartojamas ne tik scenoje, bet ir nulipęs nuo jos. Nedaugelis žino, kad jis – ne tik visų savo dainų muzikos ir žodžių autorius, bet ir pats jas aranžuoja, įrašo nuosavoje įrašų studijoje, prodiusuoja. „Yra muzikantai, kurie moka geriau įgroti tam tikrus instrumentus nei aš, yra mano mielos merginos, kurios dainuoja pritariančius vokalus, bet aš kiekvieną įrašo mikrosekundę esu šalia. Aš žinau, kaip turi skambėti daina, ir padarysiu viską, kad tą skambesį išgaučiau“, – sako jis.

„Malonu, kai bilietus išperka, bet nesmagu, kad yra žmonių, kurie vis dėlto nepatenka. Labai nenusiminkite, nes rudens pabaigoje-žiemos pradžioje surengsime šešis labai išskirtinius koncertus, kuriuose pristatysime naują albumą „39“, – sakė Saulius.

Viktorijos Savickos nuotr./Sauliaus Prūsaičio koncerto „39“ akimirka
Viktorijos Savickos nuotr./Sauliaus Prūsaičio koncerto „39“ akimirka

Naujo albumo „39“ pristatymas: lapkričio 15 d. – Marijampolėje, 16 d.– Panevėžyje, 18 d. – Alytuje,29 d. – Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“, 30 d. – Šiauliuose, gruodžio 1 d. – Klaipėdoje ir 15 d. – finalinis albumo pristatymo koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius