Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 01

Saulius Urbonavičius-Samas: „M.A.M.A. rašo naujosios lietuviškos muzikos istoriją”

Kitų metų sausį vyks antrieji lietuviškos muzikos apdovanojimai „M.A.M.A. 2012”. Ceremonijos transliacijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas teigia, kad šis renginys skatina lietuvių patriotiškumo jausmą, nes lietuviška muzika visiems arčiausiai baltinių.
Saulius Urbonavičius-Samas
Saulius Urbonavičius-Samas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Muzika, kaip ir krepšinis, turi galių vienyti tautą ir skiepyti patriotizmo jausmą. Todėl lietuviškos muzikos apdovanojimų „M.A.M.A. 2012” rengėjai į ceremoniją nekvies užsienio atlikėjų, o suteiks visas galimybes moderniausiomis technologijomis aprūpintoje scenoje pasirodyti geriausiems ir geidžiamiausiems mūsų šalies atlikėjams.

Organizatorių nuotr./M.A.M.A. apdovanijimų statulėlė
M.A.M.A. apdovanijimų statulėlė

„Apdovanojimų ceremonijoje bus visa tai, ką turime geriausio. Čia skambės mūsų lietuviška muzika. Tai yra tikra kaip lietuviška dešra. Tai mūsų nacionalinis džiaugsmas, – kalba šventės transliacijos prodiuseris S.Urbonavičius-Samas. – Lietuvos muzikantai yra labai nemažai pasiekę ne tik mūsų šalyje. Tai parodo ir MTV apdovanojimai, kuriuose mūsiškiai skina laurus. Lietuvos jaunosios kartos didžėjams labai gerai sekasi užsienyje, žmonės sėkmingai dirba pasaulio scenose. Mūsų tauta labiau linkusi džiaugtis krepšinio pergalėmis, o muzikantų laimėjimus priima santūriau. Aš manau, kad mes neturime jaustis blogesni ar raupsuoti lyginant su užsienio atlikėjais.“

Prodiuserio teigimu, M.A.M.A. apdovanojimai rengiami dėl to, kad visi galėtų pasididžiuoti mūsų šalies muzikantais ir įvertinti jų darbus bei laimėjimus. „M.A.M.A. rašo naujosios lietuviškos muzikos istoriją kartu su visais Lietuvos žmonėmis“, – sako S.Urbonavičius-Samas.

Lietuviškos muzikos apdovanojimų „M.A.M.A. 2012” ceremonija vyks 2012 metų sausio 11 dieną.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Samas M.A.M.A. apdovanojimų scenoje
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Samas M.A.M.A. apdovanojimų scenoje

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius