Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 27

Savęs vertą varžovę „Lietuvos balse“ atradusi Monika Linkytė supriešino projekto mokytojus

Muzikinėje „Lietuvos balso“ dvikovoje su scenos naujoke Jekaterina Pranevič susikovusi televizijos žiūrovams jau puikiai pažįstama Monika Linkytė atrado savęs vertą varžovę. Donato Montvydo mokomos merginos duetu atliko kūrinį „Sex On Fire“, vis dėlto tęsti kovą projekte drauge dainininkas pasiūlė tik vienai.
Monika Linkytė ir Jekaterina Pranevič
Monika Linkytė ir Jekaterina Pranevič / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Tai buvo tai, ko visą laiką laukiau šiame projekte. Tai buvo tikra kova“, – sakė merginoms Merūnas Vitulskis, išklausęs jų atliktą kūrinį. Panašu, kad scenos vilkui antrino ir gerbėjai – po dueto pasirodymo visi studijoje susirinkę žiūrovai panelėms plojo atsistoję.

Ypatingų pagirų scenos naujokė Jekaterina sulaukė iš visų vertintojų.  „Tikras atradimas man yra Jekaterina. Esi negirdėta, nematyta, ugninga… Galima vardinti ir vardinti. Aš rinkčiausi Jekateriną“, – sprendimą priimti turėjusiam D.Montvydui patarė M.Vitulskis.

„Ką sako tavo akys, ką daro tavo kūnas… Pasakyti galiu trumpai: vau!“ – antrino jam Katažina pabrėždama, kad taip pat pasirinktų Jekateriną.

Tos pačios pozicijos laikėsi ir Inga Valinskienė: „Man atrodo, kad matau tave pirmą kartą, nors buvome susitikusios Aklosiose perklausose. Tu mane pribloškei – aš likau labai nustebusi.“

Pasisakyti teisę gavęs D.Montvydas tikino esąs labai laimingas dėl savo mokomų merginų pasirodymo – sakė, jog tai galėtų būti pavyzdys visam pasauliui, kaip reikia kovoti ringe. Pasirinkti, kuri mergina tęs kovą „Lietuvos balso“ projekte, D.Montvydui buvo itin sunku. „Kažkoks absurdas“, – sakė jis.

Vis dėlto galų gale jis rėžė savo verdiktą – pasakė ramiai, mat neslėpė žinantis, kad nepasirinkta mergina tikrai sulauks kitų mokytojų pasiūlymų. „Renkuosi Moniką“, – kitų patarimų nepaisė D.Montvydas ir susilaukė studijoje susirinkusių žiūrovų nepasitenkinimo – ir M.Linkytę, ir D.Montvydą jie palydėjo piktais šūksniais.

Vis dėlto D.Montvydas buvo teisus: prisijungti prie savo komandų Jekaterinai pasiūlė visi iki vieno likę mokytojai. Savo ruožtu jaunoji dainininkė nutarė pasirinkti Ingą ir Arūną Valinskus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius