Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 12

Scenoje debiutuojančios atlikėjos Gabrielės Juškaitės tikslas – pralenkti Laną Del Rey

Populiarėjant įvairiausiems televiziniams projektams, didėjant jaunųjų talentų galimybėms vis daugiau atsiranda ir norinčių siekti karjeros aukštumų bei būti žinomiems, prilygti idealams. Per vieną vakarą savo krašte tapusi žinoma, vos vieną koverį pristačiusi ir didelio susidomėjimo sulaukusi moksleivė Gabrielė Juškaitė, pasirinkusi Gabriellės Ju sceninį vardą, džiaugiasi, kad jos muzika pagaliau buvo išgirsta bei įvertina, tačiau, kaip pati teigia, to siekė ilgai ir kryptingai.
Gabrielė Juškaitė
Gabrielė Juškaitė / Justinos Jakšytės nuotr.
Temos: 2 Tikslas Muzika

„Muzika – neatsiejama gyvenimo dalis, esu tikra melomanė, gera jausti ją, mėgautis...Muzika man leidžia išreikšti save, taip atspindėdama mano išgyvenimus, jausmus, į savo atliekamus kūrinius įdedu visą save“ – pasakojo jaunoji atlikėja. Anot atlikėjos, didžiausias idealas šou pasaulyje – Lana del Rey, kurią ji yra pasišovusi aplenkti.  „Jei svajonės nebaudinga, reiškia jos yra per mažos“ – šmaikštavo mergina.

Didžiausią palaikymą žengti į priekį Gabrielė jaučia iš draugų bei artimųjų, nors nepamiršta paminėti ir savo vokalo mokytojos, kuri jai teikia didžiausią pasitikėjimą savimi. „Kasdien daug dirbu ir jaučiu, kaip artėju link savo tikslo. Noriu, kad žmonės mane išgirstų. Esu iš mažo miestelio, iš paprastos šeimos, visko siekiu savo rankomis, neturiu nei ypatingų pažinčių , turiu tik labai didelę svajonę, kuri ir varo mane į priekį“.

Kaip teigia pati atlikėja, lemiamą lūžį jos apsisprendime dainuoti įtakojo meno studija, kurioje ji dabar mokosi bei pažintis su muzikos prodiuseriu Vytautu Karpausku. „Dabar aš nebesustosiu. Čia tik pirmas koveris,o netrukus ketinu ir savo solinę dainą išleisti. Kokia ji bus... Atskleisti nenoriu, tačiau tik galiu pasakyti, jog tai bus elektroninė muzika“, – paslaptingai pokalbį baigia žavioji atlikėja.

Justinos Jakštytės nuotr./Gabrielė Juškaitė
Justinos Jakštytės nuotr./Gabrielė Juškaitė
VIDEO: Gabrielė Juškaitė perdainavo Rihannos kūrinį „Stay“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius