Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 08

SEL koncertas pajūryje planuotas be savivaldybės leidimo

Žiniasklaidoje pasklidus informacijai, jog Palangos savivaldybė uždraudė Egidijui Dragūnui organizuoti grupės SEL koncertą kurorte, pagrindine priežastimi buvo įvardintas „žvaigždūno“ netaktiškas elgesys per baikerių šventę Kaune, tačiau paaiškėjo, kad tai ne vienintelis motyvas.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / BFL/Vytenio Jurevičiaus nuotr.

Trečiadienio rytą portalui 15min.lt susisiekus su Palangos savivaldybės mero pavaduotoju Sauliumi Sime, šis patvirtino, jog liepos 9-ąją planuotas grupės SEL koncertas Palangoje tikrai nevyks. „Vienas iš motyvų, kodėl neleidžiame jam koncertuoti Palangoje, tai jo „išsišokimas“ per Kaune savaitgalį vykusią baikerių šventę. Manau, jei žmogus tyčiojasi iš tėvynės, Palangoje jį nelabai norime matyti“, – sakė vicemeras.

Tačiau, pasak jo, pagrindinė priežastis esanti ta, jog E.Dragūnas savo koncertą Palangos paplūdimyje reklamavo nesuderinęs su savivaldybe. „Pirmo susitikimo su E.Dragūnu metu renginio vieta buvo numatyta visai kita – jis buvo planuotas Palangos stadione. Vėliau jis ėmė reklamuotis, kad renginys vyks pajūryje, neturėdamas tam leidimo“, – paaiškino S.Simė. Vicemeras tikino, jog E.Dragūnui-Selui kurorto vartai visam laikui tikrai neužverti, tačiau prireiks laiko, kol Selas reabilituosis publikos akyse. „Kas gali paneigti, kad jis nepasielgs ir šį kartą taip pat, kaip baikerių šventės metu?“ – svarstė S.Simė. 

Tai gana retas atvejis, kada dainininkui uždraudžiama koncertuoti Palangoje, nepaisant to, jog savivaldybė stengiasi išsaugoti pajūrio kopas. Pasak S.Simės, E.Dragūnas buvo antradienį atvykęs į savivaldybę, atsiprašė už savo elgesį baikerių šventės metu, tačiau nesiteisino dėl koncerto pajūryje reklamos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius