Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 24

Seras Eltonas Johnas trečią kartą koncertuos Lietuvoje?

Vos prieš dvejus metus Vilniuje koncertavęs seras Eltonas Johnas ir vėl gali sugrįžti į Lietuvą. Renginį ketinančios organizuoti kompanijos „Live Nation Baltics“ atstovas Ignas Dirma portalui Žmonės.lt sakė, kad kol kas dar tik vyksta derybos su muzikantu.
Eltono Johno koncerto akimirka
Eltonas Johnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Eltonas Johnas

„Yra didelė galimybė, kad Eltonas Johnas atvažiuos į Lietuvą. Tačiau jokio patvirtinimo mes neturime, todėl ir plačiau komentuoti nieko negaliu“, – portalui Žmonės.lt sakė I.Dirma.

Vyras tikino, kad kol kas jie nežino, ar su atlikėju nesitaria kiti šalies koncertų organizatoriai. Be to, patvirtinimo jie nesulaukė ir iš muzikanto atstovų.

„Mes nesame vieninteliai koncerto organizatoriai, todėl derybos vyksta, nieko nėra nuspręsta – neturime nei patvirtinimo iš muzikanto vadybos, nei sutarties, nei koncerto datos ir laiko. Kada žinosime? Sunkiu pasakyti. Galiu užtikrinti, kai tik sužinosime, tikrai pranešime, nes yra kalbama apie koncertą 2014-ųjų sausio arba vasario mėnesį. Iki šios datos liko nedaug laiko. Patikėkite, mums taip pat yra parankiau žinoti šį faktą kuo anksčiau ir pradėti reklamuoti renginį“, – sakė jis.

Tai jau būtų trečiasis muzikanto vizitas Lietuvoje. Pirmą kartą E.Johnas šalyje koncertavo 2006-aisiais. Vingio parke vykęs koncertas buvo anšlaginis, nes žinomą muzikos kūrėją išvysti panūdo per 30 tūkst. žmonių.

Antrą kartą muzikantas koncertavo 2011 metų lapkričio 4-ąją. Tuomet jis surengė vienintelį koncertą visose Baltijos šalyse, o koncerto organizatoriai tikino, kad pardavė kone visus 9500 tūkst. sėdimų bilietų. Tiesa, tąsyk E.Johnas, sveikindamasis su publika, pasakė: „Labas vakaras, Estija." Susipratęs, kad suklydo, jis atsiprašė gerbėjų minios.

Jūsų dėmesiui – Vilniuje 2011 metais vykusio sero Eltono Johno koncerto ištraukos:

VIDEO: Eltono Johno koncerto akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius