Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 24

Šeštąjį „Midsummer Vilnius“ festivalį uždarė A.Mamontovas: skambėjo „Foje“ dainos

Penktadienio vakarą pasibaigė dvi savaites Valdovų rūmuose skambėjęs „Midsummer Vilnius“ festivalis. Simboliškai jį uždarė Andrius Mamontovas su legendinėmis grupės „Foje“ dainomis. Jų pasiklausyti atvyko ir būrys atlikėjo gerbėjų.
Silvestras Dikčius ir Jolita Vaitkutė, Dainius Zubrus, Andrius Mamontovas, Gediminas Jaunius
Silvestras Dikčius ir Jolita Vaitkutė, Dainius Zubrus, Andrius Mamontovas, Gediminas Jaunius / 15min nuotr.

Prisiminti, kokios dainos ir kūriniai skambėjo koncertuose bei festivaliuose, ką reiškia be jokios baimės stovėti minioje ir kartu su ja iškėlus rankas į dangų šokti ir dainuoti, visiems „Midsummer Vilnius“ žiūrovams padėjo Andrius Mamontovas.

Šįsyk atlikėjas visus džiugino ne tik visiems gerai žinomais kūriniais, bet ir bent truputėlį leido prisiliesti prie šiais metais pasirodysiančio naujo albumo.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Paklausyti legendines „Foje“ dainas ir sudalyvauti uždarymo koncerte rinkosi ir žinomi veidai. Tarp jų – menininkė Jolita Vaitkutė, ledo ritulininkas Dainius Zubrus ir dar daugelis kitų.

Uždarymo koncerte pasirodę svečiai:

Liepos 12-23 dienomis vykusio festivalio turinio vadovė Raminta Masiulytė sakė, kad šiemet, kaip ir kiekvienais metais, kuriant festivalio programą, buvo vadovaujamasi trimis kriterijais: pasirodymo kokybe, netikėtumo akimirka bei įvairove – kiekvienas „Midsummer Vilnius“ lankytojas programoje galėjo rasti jam artimą pasirodymą.

„Mūsų scenoje įvyks keli naujų albumų pristatymai, ilgai laukta spektaklio premjera. Džiaugiuosi, kad atlikėjai noriai lipa iš komforto zonos ir bando naujas bendradarbiavimo formas. Mums visuomet svarbus pokytis ir naujos patirtys, o šių metų programoje jų netrūks“, – atskleidė R.Masiulytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „The Roop“ Valdovų rūmų kieme surengė įspūdingą šou: 14 šokėjų ir spec. efektai

TAIP PAT SKAITYKITE: „Midsummer Vilnius“ G.Vilkickytė surengė didžiausią savo koncertą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius