-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 13

Shaggy „Tamsta muzika“ festivalyje surengė tikrą šokių maratoną lietuje

Visas Trakų miestas ir jo apylinkės trims dienoms virto muzikos Meka. Jame griaudėjo festivalio „Tamsta muzika ’13“ muzikos garsai. Nors šiemet festivalio simboliu tapęs Trakų miesto globėjas, Jonas Krikštytojas iškrėtė išdaiga ir visus „krikštijo“ lietumi, lietpalčiais apsiginklavusių melomanų armija laukė lietuviškos muzikos dievų, o ypač JAV regio muzikos legendos Shaggy.
Shaggy pasirodymo akimirka
Shaggy pasirodymo akimirka / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Gerbėjai žino, kad Orville'o Richardo Burrello (44) sceninis vardas kilęs nuo vešlios šukuosenos, tačiau dainininkas sako mėgstantis keisti savo stilių, tad nebuvo aišku, koks jis pasirodys Trakuose. O pasirodė jis su vešlia šukuosena, odine liemene ir džinsais.

Festivalio „Meilės ir stebuklų“ šokių aikštelė ypatinga tuo, kad ją sudaro dvi, viena prieš kitą pastatytos scenos. Tad kol vieni atlikėjai groja vienoje, kiti gali repetuoti kitoje. Nors priešpaskutiniai pasirodę „Keymono“ pritraukė gausią festivaliautojų publiką, jiems dar nebaigus savo pasirodymo būrys regio gerbėjų jau būriavosi prie kitos, kurioje ir turėjo pasirodyti Shaggy.

Paprastu vyruku save vadinantis atlikėjas į sceną žengė kiek po vidurnakčio. „Tamsta muzika ’13“ žvaigždė, atvykusi dviem dienoms, dar prieš festivalį sakė pasistengsianti jas praleisti kuo geriau, nes apie Lietuvą girdėjo jau seniai. Pasirodymo metu Shaggy kelis kartus kartojo išmoktą žodį „ačiū“ ir šaukė „Lithuania“.

Nepaisant to, kad festivalio pirmą dieną kartas nuo karto pradėdavo lyti, iki ant scenos lipo Shaggy oras buvo ramus. Vos dainininkas pradėjo dainuoti visiems žinomą savo kūrinį „Boombastic!“ iš dangaus it pasiutę ir vėl ėmė kristi dideli lietaus lašai. Tačiau jis neišblaškė savo klubus kraipiusių ir į taktą linkčiojusių regio bei Shaggy gerbėjų. Šie šoko iš visų jėgų ir dainavo kartu su atlikėju.

Shaggy pasirodymo akimirka
Shaggy pasirodymo akimirka

Shaggy taip pat buvo ne pėsčias. Jis nuolat skatino publiką šokti dar trankiau, daugiau, o rėkti – garsiau.

Savo pasirodymo metu jis, kaip ir visi tikėjosi, atliko savo garsiausius kūrinius: „Angel“, „Hey Sexy Lady“,  „Oh Carolina“, „In The Summertime“, „Boombastic“, „Wasn‘t me“ ir kitus.

Europoje retai pasirodantis Shaggy atvyko ketvirtadienį tiesiai iš Lenkijos, o po koncerto Lietuvoje išskubėjo į festivalį Niujorke.

Daugiau apie pirmą festivalio „Tamsta muzika“ dieną galite paskaityti paspaudę čia.

Shaggy pasirodymo akimirka
Shaggy pasirodymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius