Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 17

Shakira po pertraukos pristato naują dainą: vaizdo klipą filmavo Tenerifėje

Kolumbijos pasididžiavimas, daugkartinė „Grammy“ laimėtoja Shakira sugrįžta! Šiandien ji pristatė naują singlą „Don‘t Wait Up“ ir vasaros bangose skendinti dainos vaizdo klipą. Ritmingas kūrinys pačiame vasaros įkarštyje – geresnio šios divos sugrįžimo nė nesugalvotum.
Shakira
Shakira / „Sony music“ nuotr.

Dainos vaizdo klipas buvo nufilmuotas lietuvių poilsiautojų pamėgtoje Tenerifės saloje, Ispanijoje. Šią salą Shakira pasirinko dėl gamtos grožio. Filmuodamasi „Don‘t Wait Up“ žymioji kolumbietė kelioms dienoms apsistojo „Abama Resort“ Guía de Isora regione. Gražiausi regiono vaizdai matomi naujajame Shakiros vaizdo klipe.

„Kai gimė ši daina, iškart supratau, kad tai yra idealus kūrinys vasarai ir toms naktims, kai nesinori galvoti apie rytdieną“, – apie savo naujieną kalbėjo pati dainininkė.

VIDEO: Shakira - Don't Wait Up (Official Video)

Shakirą jau galima vadinti Lotynų muzikos ikona. Jos įrašų visame pasaulyje yra parduota daugiau nei 80 mln. kopijų. Už savo kūrybą ji yra pelniusi tris „Grammy“ apdovanojimus ir netgi 11 Lotynų Amerikos „Grammy“ statulėlių. Taip pat kolekcijoje – begalė kitų įvertinimų.

Shakira yra viena iš penkių atlikėjų, kuriems pavyko surinkti daugiau nei 18 mlrd. vaizdo klipų peržiūrų „YouTube“ platformoje. Taip pat jos „Super Bowl LIV Halftime“ šou kartu su Jennifer Lopez iš visų šio legendinio renginio pasirodymų metai iš metų turi daugiausiai peržiūrų toje pačioje platformoje – netgi 211 mln.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius