-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 12

Shiny Raia pristato dainą „I'll Be Superstrong“: įvertinkite

Shiny Raia (Rasa Vaštakaitė) Lietuvos melomanams iki šiol buvo žinoma kaip būgnininkė, grojanti nuo avangardinio džiazo iki pop, tačiau nedaug kas žino, kad jau net prieš penkis metus ji yra pradėjusi kurti savo dainas. Daina „I'll Be Superstrong“ Shiny Raia pristato liepos 18 d. pasirodysiantį savo debiutinį albumą.
Rasa Vaštakaitė-Shiny Raia
Rasa Vaštakaitė-Shiny Raia / Nendrės Žilinskaitės nuotr.

Atlikėja bendradarbiavo su „Playing Nerve“, Dalius Naujo Projektu, Simona Smirnova, Vidu Bareikiu, „Suicide DJs“, Jama&W. Šįmet su savo kūrybos daina „All You“, Shiny Raia sudalyvavo Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje.

VIDEO: Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka | Shiny Raia „All you“

Rasa išlieka ištikima D.I.Y. etikai, kurios principai, neįprasti pop muzikos pasaulyje, atsispindi šiek tiek keistuose sąskambiuose, originaliose harmonijose, spinduliuojamoje energijoje ir išskiria ją iš iki pilkumo nublizgintų šiuolaikinio pop masių. Kuriamą muziką galima priskirti indie/alternative pop, joje girdisi ilgametės patirties grojant su džiazo muzikantais įtaka, meilė senam hiphopui, flirtavimas su pažįstamais, bet dar nenugrotais skambesiais.

VIDEO: Shiny Raia - Two People

Būsimo albumo dainų tekstai gan tiesmuki, yra seksualumo, pasitaiko ir keiksmažodžių, beveik visi – anglų kalba, temos – nuo artimo žmogaus depresijos išgyvenimo, vidinių demonų iki lengvų meilės patyrimų.

Ievos Jūros Jūraitės & StepDraw nuotr./Rasa Vaštakaitė-Shiny Raia
Ievos Jūros Jūraitės & StepDraw nuotr./Rasa Vaštakaitė-Shiny Raia

„Visas albumas kaupėsi daugiau nei keturis metus, per kuriuos, pradėjusi rašyti dainas prie pianino, nuo 3 akordų, darydama klaidas, pradėjau mokytis aranžuoti, prodiusuoti. Brendau pati, kartu keitėsi kūryba, kai kurios dainos, kaip ir „I'Il Be Superstrong“, parašytos vos pradėjus kurti, iki dabar labai smarkiai pasikeitė. Ruošdama albumą, ieškojau savo muzikos stiliaus apibendrinimo, senas dainas stipriai pakeičiau, peraranžavau. Dabar jaučiuosi atradusį savo skambesį ir galutinai išauginusi albume būsiančias savo dainas. Atėjo laikas paleisti visas į pasaulį“, – apie greit pasirodysiantį albumą pasakoja Rasa.

Vytenio Radžiūno nuotr./Rasa Vaštakaitė-Shiny Raia
Vytenio Radžiūno nuotr./Rasa Vaštakaitė-Shiny Raia
VIDEO: Shiny Raia - I'll Be Superstrong

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius