Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 05

Šiaurės ir Baltijos šalių festivalis „Tallinn Music Week“ išaugs į miesto šventę

205 pagrindinės programos atlikėjai iš visos Europos, 15 nemokamų miesto scenų su 73 muzikantais, specialios restoranų programos ir netgi naminio alaus festivalis – visa tai kovo 25-29 dienomis pristatys didžiausias Šiaurės ir Baltijos šalių talentų festivalis „Tallinn Music Week“.
Festivalio akimirka
Festivalio akimirka / Renginio nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pagrindinėje septintojo „Tallinn Music Week“ festivalio programoje šiemet koncertuos 205 atlikėjai iš 26 šalių. Lietuvą čia reprezentuos Ba., jau antrąjį kartą iš eilės Deep Shoq ir specialiai pakviesti elektroninės muzikos naujokai „Black Water“ bei  Alina Orlova.

Nemokami koncertai vyks Talino galerijose, kavinėse, dizaino studijose ir net muzikantų namuose. Be aibės puikių vietinių atlikėjų, miesto scenose koncertuos ir keli Europos atlikėjai iš pagrindinės „Tallinn Music Week“ programos.

Kartu su išskirtine muzika „Tallinn Music Week“ pristato ir specialią geriausių vietinių miesto restoranų programą „TMW Tastes“, menų ir amatų programą bei pirmą kartą vyksiantį naminio alaus festivalį, kuris siūlys pasaulinio lygio alų, tokį pat aštrų kaip „Tallinn Music Week“ roko grupių programa.

„TMW Tastes“ dalyvauja 11 restoranų ir kavinių, siūlančių kruopščiai parengtus gurmaniškus meniu ir specialias nuolaidas. Tai yra mėgstamos „Tallinn Music Week“ organizatorių komandos vietos su vieninteliu atrankos kriterijumi – šviežias ir skanus maistas.

Į  gyvą miesto šventę išaugęs „Tallinn Music Week“  festivalis vystosi ir toliau, šiais metais pirmą kartą pateikdamas specialią menų ir amatų programą bei Talino naminio alaus festivalį jo virimo žinovams ir mėgėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius