Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 03

Vilnių drebins roko dievai „Def Leppard“

Tikro roko gerbėjai ateinančių metų gegužės 17-ąją savo kalendoriuose turėtų pasižymėti raudonai. Tą dieną jie turės išskirtinę progą išvysti savo dievus – vieną garsiausių pasaulyje roko grupių „Def Leppard“. Grupėms „Led Zeppelin“ ar „Pink Floyd“ populiarumu nenusileidžiantys „Def Leppard“ koncerto Vilniaus „Siemens“ arenoje metu žada gerbėjus skandinti audringos muzikos jūroje – čia jie atliks savo kultinius, laikui nepavaldžius kūrinius.
„Def Leppard“
„Def Leppard“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Rokas Muzika

Vienas sėkmingiausių kolektyvų roko muzikos istorijoje susibūrė dar 1977 metais, Šefilde, Didžiojoje Britanijoje. „Def Leppard“ turi kuo didžiuotis –  abu studijiniai albumai buvo parduoti didesniu nei 10 milijonų tiražu. Iš dvylikos albumo „Hysteria“ dainų, net septynios tapo pasauliniais singlais. Nuo pat 1987 metų daina „Love Bites“ tapo grupės vizitine kortele.

Nors „Def Leppard“ istorijoje būta nemažai skaudžių nutikimų, šiandien jie vis dar kartu. Tai viena iš nedaugelio grupių, apie kurios narius yra sukurtas filmas, o jų muzika skamba kultiniame animaciniame seriale suaugusiems „Family Guy”. Apie grupės jėgą byloja ir tai, kad koncerto Filadelfijoje  metu jiems  pavyko atlaikyti net tornadą. Nepaisant visko, daugiau nei 30 metų kartu grojantys grupės nariai išlieka labai paprasti – prieš lipdami į sceną daro atsispaudimus, o po įspūdingų pasirodymų visi drauge vakarieniauja.

Asmeninio albumo nuotr./„Def Leppard“ koncertas
Asmeninio albumo nuotr./„Def Leppard“ koncertas

„Grupė „Def Leppard“  –  nebe naujokai.  Tai lyg kelionė 30 metų atgal, tik be laiko mašinos. Tada jų muzika skambėjo karščiausiuosee muzikos „topuose”, jie praktiškai „gyveno MTV“, o paaugliams grupės nariai buvo nepaprastu autoritetu. Tapo madinga auginti ilgus plaukus ir nešioti suplėšytus džinsus“, – sako „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Visose pasaulio šalyse mylima ir bemaž garbinama grupė „Def Leppard“  paskutinio pasirodymo Lietuvoje 2008 m. metu ne tik nepaliko abejingų, bet ir papildomo džiaugsmo suteikė pirmosiose eilėse stovėjusiems žiūrovams – grupės gitaristai jiems mėtė savo marškinėlius, papuoštus grupės pavadinimu bei narių nuotraukomis. Šį kartą jie žada dar daugiau siautulio.

Į koncertą susirinkusius lietuvaičius „Def Leppard“ malonins populiariausiais grupės kūriniais: ,,Love Bites“, „Pour some sugar on me“, ,,Armageddon it“, ,,Animal“, „Hysteria“, „Women“, „Rocket“, „Rock of Ages“ ir daugybe kitų. Išskirtinį koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje grupė surengs gegužės 17 dieną. Bilietais prekiaujama nuo gruodžio 4 d. visose „Tiketa“ kasose bei internetu www.tiketa.lt.

VIDEO: DEF LEPPARD - "Pour Some Sugar On Me" (Official Music Video)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius