-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 10 02

Simona Albavičiūtė: „Svajonės pildosi – „Foje“ atvyksta į „Zip FM“ studiją“

Jau šį šeštadienį, spalio 5 d., startuoja legendinės grupės „Foje“ istorinis turas. Paskutinį kartą 1997 metais drauge ant scenos stovėjusi kultinio ansamblio titulo nusipelnanti komanda susiburia dar kartą tam, kad tu ir vėl tai išgyventum.
Simona Albavičiūtė su Andriumi Mmontovu
Simona Albavičiūtė su Andriumi Mamontovu

Bene labiausiai grupės sugrįžimo euforijoje gyvenanti „Zip FM“ laidų vedėja Simona Albavičiūtė–Bandita sau ir savo klausytojams jau šį ketvirtadienį  padovanos išankstinę valandą „Foje“ nostalgijos. Gyvai.

„Tai bus antrasis Andriaus Mamontovo vizitas „Zip FM“.  Pirmą kartą susitikome vasarą mūsų pajūrio studijoje. Andrius sakė, kad naktimis galėtų čia sėdėti ir žiūrėdamas į jūrą kurti muziką. Šį ketvirtadienį jis sugrįžta ir bus ne vienas!” – džiūgavo Bandita.

Kadangi Simona Bandita užaugo su „Foje“ muzika ir būdama 15-os su ašaromis akyse stebėjo paskutinį jų koncertą, ketvirtadienio laidos ji laukia kaip svajonės išsipildymo. Dėl to jau dabar ruošia klausimus, kartojasi dainų žodžius ir purena savo kirpčius.

Grupės „Foje“ pasirodymas „Zip FM“  studijoje – ketvirtadienį 18:00 valandą. Visa valanda, skirta prisiminti geriausius momentus ir apšilti prieš legendinį sugrįžimą į sceną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius