Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 09 18

Škotijoje filmuojant Dainoto Varno klipą į gabalus sudužo dronas: „Vos nepraradom įrašo“

Dainotas Varnas pristato naujausią dainą ir klipą „Viskas, ką turi“. Tai titulinė debiutinio D.Varno albumo daina.
Dainotas Varnas
Dainotas Varnas / Stop kadras
Temos: 1 Dainotas Varnas

Dainos klipas filmuotas Škotijoje ir kainavo vieną drono gyvybę. „Juokaujame, kad dronai, kaip katės, turi po kelis gyvenimus, bet situacija buvo nejuokinga. Filmavome jau paskutinėje vietoje, ant uolų šalia vandens. Staiga dronas ėmė nebeklausyti jį valdančio žmogaus ir galų gale dužo į uolas bei subyrėjo į gabalus. O jame buvo visos dienos filmuota medžiaga. Jei dronas būtų nukritęs į vandenį, būtume praradę ne tik jį, bet ir klipą būtų reikėję filmuoti iš naujo. Dabar, galima sakyti, įvyko geriausia, kas galėjo tokioje situacijoje įvykti“, – pasakojo Dainotas.

Jis pasakojo, kad Škotija ir jos pilimis žavėjosi seniai. „Ten atrodo, kur pirštu žemėlapyje bedursi, į pilį pataikysi. Buvome suplanavę labai intensyvų filmavimo grafiką ir pavyko nemažai Škotijos grožio įamžinti. Tiesa, ši šalis garsėja ir permainingais orais. Mums teko tai savo kailiu patirti. Per vieną dieną – ir saulė, ir lietus, ir stiprūs vėjai“, – pasakojo dainininkas.

Grįžęs namo Dainotas ėmė rengtis vienam svarbiausių savo gyvenimo koncertų – debiutinio albumo „Viskas, ką turiu“ pristatymui. „Bus daug gražios ir kokybiškos muzikos. Ypač džiugina, kad dainuosiu su bigbendu. Tai suteiks ypatingą, šventinį skambesį“, – sako jis. „Kokybė“ – būtent šis žodis itin taikliai apibūdina šio perspektyvaus dainininko pasirinktą muzikinį kelią.

Klausytojai jau turėjo progą susipažinti su dvejomis būsimojo albumo dainomis: „Paklausyk“ ir „Dėl tavęs vienos“. Joms sukurti originalūs ir profesionalūs vaizdo klipai. Trečiojo vaizdo klipo, titulinei albumo dainai, jis vyko filmuoti net į Škotiją, kuri garsėja itin vaizdingomis vietovėmis. „Aš nenoriu eiti pigiu keliu. Kruopščiai ieškau muzikos, kuri atspindėtų mane, būtų profesionaliai sukurta. Todėl ilgai sėdime įrašų studijoje, kol gauname geriausią rezultatą, vėliau daug dirbame su vaizdu. Keliame sau aukštus reikalavimus ir žmonės tai įvertina“, – prisipažįsta jis.

Dainotas džiaugiasi pagaliau atradęs širdžiai artimą muzikos stilių ir tikisi, kad jis patiks klausytojams. „Kompozitorius Deivydas Zvonkus, kuris sukūrė albumo muziką, tapo bene geriausiai mane suprantančiu žmogumi. Darome unikalias, melodingas ir prabanga dvelkiančias dainas. Pagaliau jos sugulė į albumą „Viskas, ką turiu“. Tai yra svajonės, kurią puoselėjau nuo vaikystės, išsipildymas“, – sako jis.

Muzikinis D.Varno talentas pradėjo reikštis labai anksti. Nuo pat vaikystės muzikos jo gyvenime netrūko. Retą vardą sūnui išrinkęs tėvas, tarsi nujautė, koks talentingas vokalistas bus jo vaikas. Savo kelią pradėjęs garsiajame chore „Ąžuoliukas“, Dainotas jį tęsė unikaliame vyrų vokalo ansamblyje „Quorum“, su šiais kolektyvais jis išmaišė viso pasaulio scenas. Jis netgi dalyvavo „Eurovizijoje“ – tiesa, kaip pritariantis Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės atlikėjas. „Aš esu išbandęs turbūt visus įmanomus muzikos stilius. Net metalą esu dainavęs. Tačiau pagaliau jaučiu, kad atrandau tą, kuriame jaučiuosi geriausiai“, – sako jis.

D.Varno albumas bus išleistas spalio 26 d. ir pristatytas su Kauno bigbendu Vilniuje, „Vaidilos“ teatre.

Įvertinkite klipą:

VIDEO: DAINOTAS VARNAS "Viskas, ką turi"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius