Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 05

Škotijoje gyvenanti atlikėja Paola Hart per pandemiją pabėgo į gamtą: „Jaučiausi kaip filmo veikėja“

Koronaviruso situacija, kaip ir daugelio žmonių, pakeitė ir atlikėjos Paulinos Paulauskaitės, išgarsėjusios kaip Paola Hart, planus. Jau daugiau negu vienerius metus atlikėja nėra grįžusi į Lietuvą ir paskutinį kartą savo gerbėjus nauja daina džiugino praėjusių metų sausio mėnesį. Šiandien klausytojai sulaukė gerų žinių – atlikėja pristatė naują, motyvaciją keliantį kūrinį „To The Sky“.
Paola Hart
Paola Hart / Matt Marcus nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Dar visai neseniai Paulina planavo albumo pristatymą, dėliojo koncertinius planus. Šiuo įdomiu periodu atlikėja, kaip ir daugelis mūsų, nusprendė būti arčiau gamtos, nors ir toli nuo Lietuvos.

Matt Marcus nuotr./Paola Hart
Matt Marcus nuotr./Paola Hart

„Prasidėjus COVID-19 viruso antplūdžiui gyvenau Glasgovo miesto centre, Škotijoje. Jaučiausi kaip viena iš populiarių filmų apie pandemijas scenarijaus veikėjų. Tuščios gatvės, panaudotos kaukės ant miesto gatvių, tuštuma ir tamsuma.

Atėjus pavasariui, nusprendžiau, kad nebegaliu būti įstrigusi mieste, tad persikrausčiau į mažą miestelį arčiau gamtos. Daug kūrybinio įkvėpimo, ramybės. Gyvenu čia jau pusę metų, neslėpsiu jog ilgiuosi miesto šurmulio, šviesų ir žmonių, bet šiuo metu miestas tuščias, tai gamta – puikus sielos išsigelbėjimas.

Manyčiau jog virusas uždegė ugnį manyje ir daugelyje iš mūsų. Išmokė vertinti ir mylėti tai ką turime, gyventi kiekviena diena ir svajoti. Kol kas tik tiek galime sau leisti. Svajoju apie laisvę keliauti ir labai ilgiuosi Lietuvos!“ – pasakoja Paulina.

Paola Hart – puikus pavyzdys, kad svajonės gali tapti realybe. Jeigu nustojame svajoti, nustojame progresuoti, įsitikinusi mergina.

Matt Marcus nuotr./Paola Hart
Matt Marcus nuotr./Paola Hart

„Šiuo metu mokausi paskutinius bakalauro metus karališkoje Škotijos konservatorijoje „The Royal Conservatoire of Scotland“. Ir šiomis dienomis jaučiuosi nostalgiškai, svajojau apie šį universitetą nuo penkiolikos metų, o šiandien esu arti baigimo.

Skaičiuoju paskutinius metus ir svajoju apie naujus projektus. Šiuo metu paskaitos vyksta kaip ir daugumai nuotoliniu būdu tai būna ir juoko, ir nesusipratimų“, – džiaugėsi Paola Hart.

VIDEO: Paola Hart - To The Sky

Naują dainą pristatanti atlikėja spinduliuoja pasitikėjimu ir motyvacija.

„Mano naujausia daina „To The Sky“ yra apie mylintį žmogų ir jo stiprų ryšį su gamta. Gamta ir žmogus neatsiejami vienas nuo kito. Kai širdyje per daug susikaupusių minčių ir jausmų – palik tai gamtai. Ji visada tave priglaus“, – atvirai sakė mergina.

Nauji metai, kaip ir gimtadienis, yra savotiškas atžymos taškas. Kaip ir daugeliui šie metai atnešė daug įvairių emocijų – nuo baimės iki nori viską keisti ir padidėjusio pasitikėjimo savimi.

„Naujuosius metus sutikau gamtoje, kopiau į artimiausią miesto kalną, nuo kurio galėjau mėgautis gražiu panoramos vaizdu. Laikrodžiui išmušus dvylika sugalvojau norą – tai kiekvienų mano metų tradicija. Kitais metais pranešiu, ar išsipildė!

Nauji metai – nauja pradžia. Linkiu visiems kantrybės šiuo laikotarpiu, nuveikti tai, kam niekad nerasdavo laiko. Pasimėgaukit laiku kurį turit“, – palinkėjo atlikėja.

Paola Hart (Paulina Paulauskaitė) 2017-aisiais iškovojo trečiąją vietą konkurse „X faktorius“ ir buvo tituluota kaip viena balsingiausių atlikėjų projekte. Tais pačiais metais ji įsitvirtino geriausiųjų atlikėjų penketuke ir pelnė diplomatės vardą konkurse „Slavianskij Bazar“.

Nuo 2017 metų Paulina gyvena Škotijoje, kur studijuoja džiazo vokalą Karališkoje Škotijos konservatorijoje „The Royal Conservatoire of Scotland“. 2019 metais ji dalyvavo Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius