Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 09

Šokių muzikos romantikas Louie Austenas sugrįžta į Lietuvą

Sausio 24 d. po šešerių metų pertraukos savo pasirodymą mūsų šalyje surengs amžinai jaunas šokių muzikos romantikas Louie Austenas. Optimizmo neprarandantis ir tik baltu kostiumu koncertuojantis austras aksominiu balsu pagerbs Vilniaus kūrybinės erdvės „Studio 9” antrojo gimtadienio svečius.
Louie Austenas
Louie Austenas / Asmeninio albumo nuotr.

Daugiau nei 25 metus įvairiuose muzikiniuose baruose Franką Sinatrą vaidinęs artistas šį vaidmenį į elektroniką iškeitė praėjusio amžiaus pabaigoje. Sėkmės sulaukė jau debiutinis jo albumas „Consequences”. Dar po poros metų džiazo vokalą klubams pritaikęs dainininkas išleido neatremiamus hitus „Hoping” ir „Glamour Girl”, tapusiais prestižinių kompiliacijų „Fabric” bei „Hôtel Costes” puošmenomis. 

Po 150 koncertų visame pasaulyje per metus surengdavęs širdžių ėdikas su metais tapo sėslenis. Kiekvieną šeštadienį jis koncertuoja rinktinei publikai prabangaus Vienos viešbučio „Marriott” bare ir įkopęs į septintą dešimtį vis dar puoselėja nepataisomo mergišiaus reputaciją – paskutiniame jo klipe nusifilmavo Austrijos burleskos karaliene tituluojama šokėja Monika Weber.

Gedimino prospekte įsikūrusio šokių salono gimtadienį sausio 24 d. įgarsins ne tik energija spinduliuojantis austras, bet ir su „Studio 9” nuo pradžių esantys vietiniai didžėjai „Deep Inc”, Martin Virgin bei Samuel Tange. 

VIDEO: Louie Austen hitas „Hoping”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius