Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 14

Soliaris pristato drauge su Driule XL įrašytą dainos „Without you“ remiksą

Pastaruoju metu į koncertinę veiklą sugrįžęs atlikėjas Soliaris savo gerbėjų nesiliauja stebinti originaliais muzikiniais sprendimais. Prieš mėnesį Soliaris kartu su atlikėju, prodiuseriu Raiga visuomenei pristatė dvejus metus kurtą dainą „Without you“. Dabar pasaulį išvydo šios dainos remiksas, kurį atlikėjas sukūrė kartu su Driule XL.
Soliaris
Soliaris / R.Adzgausko nuotr.

Kurdamas šios dainos remiksą Driulė XL atsispyrė nuo originalios versijos vokalinės partijos, o muzikinėje partijoje dominuoja tropinės marinambos, Centrinėje Amerikoje įprasto mušamųjų instrumentų, skambesys „Tropinės marimbos muzika klausytojams sukuria svajingą aplinką. Tikiuosi, kad tokia, naujo skambesio daina, patiks tiek mano, tiek Soliario gerbėjams“, – sake Driule XL.

Pats Soliaris teigė, kad su Raiga prieš mėnesį į viešumą paleista nauja daina „Without you“ yra kokybiškiausias ir profesionaliausias kūrinys jo karjeroje, tačiau jis taip pat tiki ir šios dainos remikso sėkme.

„Kai Driule XL pristatė šios dainos remikso idėją, buvau maloniai nustebintas. Tokio stiliaus muzikos kūrinių Lietuvoje yra labai mažai, todėl nusprendėme pabandyti ir taip gimė nauja dainos versija“, – apie remikso pasirodymo aplinkybes atviravo Soliaris.

VIDEO: Raiga ft. Soliaris - Without You (DRIULE XL remix) Official 2018

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius