Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 02

Šorena Santjago de Komposteloje vykusioje mugėje pristatė savo kūrybą

Dainininkė Šorenai Džaniašvili ką tik grįžo iš Ispanijos. Čia ji dalyvavo Santjago de Komposteloje vykusioje tarptautinėje pasaulio muzikos mugėje „Womex“, kurioje pasirodė jau antrą kartą. Garsi atlikėja svečioje šalyje pristatė savo kūrybą.
Šorena Džaniašvili
Šorena Džaniašvili / Asmeninio albumo nuotr.

Pasaulio muzikos mugė „Womex“ šįmet surengta jau 20-ąjį kartą, kiekvienais metais ji vyksta vis kitame mieste. Mugės, kuri tęsiasi kelias dienas, metu organizuojamos parodos, konferencijos, kino filmų peržiūros bei „showcase“ tipo festivaliai. 

Kasmet „Womex“ lankosi muzikos prodiuseriai, radijo stočių atstovai, kūrėjai iš viso pasaulio. Šįmet jos nepraleido ir Š.Džaniašvili, kuri mugėje dalyvavo jau antrą kartą. 

„Kadangi ten važiavau jau antrą kartą, vadinasi, man patiko. Ten važiuoti naudinga ir prasminga – per keturias dienas gali susikrauti didelį muzikinį bagažą. Tiek žinių, kiek gavau ten, galima net ir per daug metų neįgauti!“, – Žmonės.lt tikino Šorena. 

Dainininkė džiaugiasi mugės metu įvykusiomis pažintimis: susitiko su skirtingais agentais, muzikos festivalių organizatoriais, prodiuseriais, kitais muzikantais. 

Kadangi pernai ji lankėsi „Womex“ mugėje Velse, Kardife, tai šįmet gali palyginti. „Šįmet mugė buvo dar įspūdingesnė ir didesnė. Žinoma, ypatingą aurą kūrė ir Santjago de Kompostelos miestas – suteikė dar daugiau žavesio“, – svarstė dainininkė. 

Ispanijoje Š.Džaniašvili pristatė savo naujausią programą, kurioje skamba gruziniškos dainos. Netrukus šią programą ji pristatys ir Lietuvoje. 

Artimiausi Š.Džaniašvili koncertai vyks:
11.06 Vilniuje, klube „Tamsta“
11.07 Klaipėdoje, klube „Vakaris“

VIDEO: Shorena Janiashvili SHATILIS ASULO
Asmeninio albumo nuotr./Šorena Džaniašvili (viduryje)
Asmeninio albumo nuotr./Šorena Džaniašvili (viduryje)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius