Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 07

Specialioje eurovizinėje fotosesijoje Andrius Pojavis įkūnijo muzikos klasiką, pašėlusį rokerį ir „pacaną su gitara“

Trumpam į Lietuvą iš Italijos grįžęs Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ konkurse Andrius Pojavis įnirtingai ruošiasi jau gegužės viduryje vyksiančiam konkursui. Ketvirtadienio vidudienį jis dalyvavo fotosesijoje, kur įsiamžino specialiai „Eurovizijai“ reikalinguose kadruose.
Fotosesijos akimirka
Fotosesijos akimirka / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Žmonės.lt primena skaitytojams, kad jau penktadienio rytą A.Pojavis apsilankys specialioje tiesioginėje 15min.lt vaizdo konferencijoje, kurios metu atsakys į skaitytojų užduodamus klausimus. Kaip užduoti klausimą A.Pojaviui galite sužinoti čia.

Viso fotosesijos metu A.Pojavis pademonstravo tris įvaizdžius. Vienas – solidus, rimto muzikanto: A.Pojavis vilkėjo juodą baltai dryžuotą kostiumą, ryšėjo kaklaraištį. Antrasis – laisvesnis, net rokeriškas, trečiasis, kaip pats sako, „pacano su gitara“ įvaizdis – pasiėmęs į rankas gitarą muzikantas noriai pozavo prieš kameras.

Anot Lietuvos delegacijos „Eurovizijos“ konkurse vado Audriaus Giržado, visus įvaizdžius A.Pojaviui kūrė LRT darbuotojai, o tai, ką matysime nuotraukose, kurios turėtų pasirodyti jau kitą savaitę, bus bendro darbo rezultatas. Fotografuoti dainininką patikėta Nelei Chomičiūtei, atstovaujančiai OKTO fotostudijai.

„Viename iš šių kostiumų taip pat yra užuomina į tai, kaip Andrius atrodys Švedijoje“, – atskleidė A.Giržadas.

Pats A.Pojavis fotosesijos metu tikino besijaučiąs itin nuotaikingai. „Dirbti su tokia komanda labai smagu“, – patikino jis.

Ir nors dar fotosesijos metu trumpai peržvelgė pavykusius kadrus, vertinti rezultatų jis kol kas nenorėtų. „Bus dar laiko įvertinti, dabar reikia fotografuotis“, – šypsojosi jis.

Reikalingos oficialumams

A.Giržadas taip pat atliko reikšmingą vaidmenį fotosesijos metu: talkino A.Pojaviui renkantis, kaip pozuoti, negailėdamas žarstė patarimus, kaip geriau atrodyti prieš objektyvą.

Visos šios nuotraukos bus teikiamos „Eurovizijos“ konkurso organizatoriams, mat to reikalauja taisyklės. Vėliau nuotraukos bus talpinamos oficialiame „Eurovizijos“ tinklalapyje, dalinamos Europos šalių žiniasklaidai, idant galėtų būti naudojamos spaudoje.

Tačiau vien fotosesija ir susitikimas su žurnalistais – anaiptol ne vieninteliai A.Pojavio rūpesčiai. Jau sekmadienį dainininkas pasirodys specialiame paramos koncerte, kurio metu kvies gerbėjus aukoti lėšas jo pasirodymui „Eurovizijoje“. Paremti atlikėją visi norintys gali ir dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius