Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 22

Stiklinę balsu galintis sudaužyti Kenny Wesley meilės dieną koncertuos Lietuvoje

Vasario 14 d. pirmą kartą Lietuvoje koncertuos unikalaus balso atlikėjas Kenny Wesley. Sparčiai kylanti šiuolaikinės muzikos žvaigždė lietuvaičius meilės dieną malonins jausmingomis dainomis su stipriu energijos užtaisu. Pirmas ir vienintelis K. Wesley koncertas vyks Vilniaus muzikos klube „Tamsta“.
Kenny Wesley
Kenny Wesley / Koncerto organizatorių nuotr.
Temos: 1 Valentino diena

„Mano muzikoje be galo daug meilės, tai pagrindinė priežastis, kodėl tapau atlikėju. Myliu muziką, tačiau nepasakyčiau, kad kuriu dainas tik apie romantišką meilę, meilės formų yra visokiausių, tai atsispindi mano dainose. Specialiai Valentino dienos proga žodis „meilė“ koncerte skambės kaip niekad daug“, – sako iš Šiaurės Karolinos kilusi muzikos žvaigždė Kenny Wesley.

Keturiomis oktavomis gebantis dainuoti K. Wesley tituluojamas kontrastų meistru. Atlikėjas gali tobulai atilikti meksikietiškas lopšines, įpūsti energijos bet kokiam vakarėliui ar net priversti sudužti stiklinę... Atlikėjo mama yra ne kartą juokavusi, kad Kenny į šį pasaulį atėjo rėkdamas ir nesiliauja to daryti iki pat šiolei. Maža to, nulipęs nuo scenos atlikėjas yra paprastas ir draugiškas.

„Vilniuje lankysiuos pirmą kartą, bet jau turiu draugų iš šio krašto. „Montreux Jazz“ vokalo konkurse susipažinau su Rugile Daujotaite, ji be galo šiltas žmogus ir nuostabi muzikantė. Tikrai nekantrauju pamatyti šį miestą, čia gyvenančius žmones bei išgirsti vietinius muzikantus“, – atviravo atlikėjas, kuris laisvalaikiu mokosi užsienio kalbų tam, kad keliaudamas galėtų pažinti kuo daugiau skirtingų žmonių ir kultūrų. Šiuo metu K. Wesley laisvai kalba net penkiomis kalbomis.

VIDEO: Kenny Wesley - Won't Let It Go

Save jausmingu moksliuku vadinantis atlikėjas dėl savo talento ir neeilinio balso jau spėjo palikti ryškų pėdsaką šiuolaikinės muzikos pasaulyje. Džiazo, fanko, klasikinės ir liaudies muzikos elementus apjungiančio dainininko ir muzikos kūrėjo biografijoje rasime devynias Vašingtono Muzikos Apdovanojimų nominacijas, bendradarbiavimą su žymiausiais muzikantais ir gausybę aukščiausio lygio pasirodymų pasaulinėse scenose, tarp jų ir garsiajame Montro festivalyje ir daugybėje kitų. K. Wesley kūriniai skamba filmuose ir populiariausiose TV laidose.

Kenny Wesley koncertas įvyks vasario 14 d. Vilniaus muzikos klube „Tamsta“, bilietus į koncertą platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius