Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 10

Stilingieji „Hurts“ Kovo 11-ąją švęs Vilniuje

Jau rytoj Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ populiarus britų duetas „Hurts“ minės Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną kartu su keliais tūkstančiais savo gerbėjų. Koncerto metu grupė pristatys savo naujausią albumą „Surrender“ bei atliks geriausius savo kūrinius.
„Hurts“
„Hurts“ / Asmeninio albumo nuotr.

Į Vilnių duetas atvyks Kovo 11-osios ryte po pasirodymo Talino „Saku Suurhall“ arenoje, juos lydės 30 žmonių kūrybinė ir techninio personalo komanda. Šį kartą „Hurts“ su savimi atsiveža ne tik visą koncertui reikalingą scenografiją bei garso ir apšvietimo įrangą, bet ir virtuvę, kurioje visą dieną bus gaminamas maistas komandos nariams.

Organizatorių buvo paprašyta įrengti tinkamą vietą virtuvei ir valgomajam, pasirūpinti pagalbiniu personalu, pristatyti 100 rankšluoščių ir 50 kg ledukų gėrimams vėsinti. Tačiau vienas išskirtinis grupės pageidavimas lieka įprastas ir niekada nekinta – kaip ir ankstesnių koncertų metu į užkulisius bus pristatytas didelis glėbis baltų rožių, kurias koncerto metu iš charizmatiškųjų atlikėjų rankų gaus „Hurts“ gerbėjos.

Liko paskutinė vieta susitikimui su Hurts duetu ir skubame ją atiduoti. Pasidalinkite šiuo video ir parašykite komentaruose kaip švenčiate Kovo 11#Kovo11suHurtsBilietai: http://bit.ly/HURTS_bilietai

Posted by MEDUSA CONCERT on Saturday, March 5, 2016

Britų dueto koncertus visose trijose Baltijos šalyse „apšildo“ estų grupė „I Wear* Experiment“. Vasario pradžioje vykusį konkursą, kurio metu dėl galimybės pasirodyti kartu su „Hurts“ varžėsi net 47 grupės iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos, laimėjo „I Wear* Experiment“. Ši elektroninės pop muzikos trijulė iš Talino buvo išrinkta „Hurts“ lyderių sprendimu.

Staigus šuolis į muzikos Olimpą

Pirmą kartą apie grupę garsiai pradėta kalbėti 2009 m., kai britų nacionalinis dienraštis “The Guardian” ją išrinko kaip “Band of the Day”, o netrukus BBC televizija savo konkurse “Sound of 2010” jai skyrė 4-ąją vietą. Duetą sudaro dainininkas Theo Hutchcraftas ir klavišininkas Adamas Andersonas. 2010 m. išleidę savo debiutinį albumą „Happiness“, talentingi britai šovė ne tik į milijonų merginų širdis, bet ir pelnytai atsidūrė pačioje populiarumo viršūnėjė – albumas yra parduotas daugiau kaip 1 mln. kopijų tiražu, o kūriniai „Wonderful Life”, „Better Than Love”, „Stay”, „Sunday” ir daugelis kitų sulaukė didžiulės sėkmės visuose kontinentuose.

VIDEO: Hurts - Wings (Official Video)

„Hurts” laikoma viena geidžiamiausių grupių didžiausiuose Europos festivaliuose, tokiuose  kaip „Rock Im Park“ ir „Rock Am Ring“ Vokietijoje, „Glastonbury“, „Oxygen“, „T In The Park“, „V Festival“ Didžiojoje Britanijoje, „Sziget“ Vengrijoje, o taip pat Ukrainoje, Bulgarijoje, Latvijoje, Belgijoje, Šveicarijoje, Suomijoje, Lenkijoje, Švedijoje ir kitose šalyse. 2011 m. „Glastonbury“ festivalyje, kuriame apsilankė 135 tūkstančiai žmonių, „Hurts” pasirodymas buvo pripažintas geriausiu ir aplenkė net tokias festivalio žvaigždes kaip „U2“, Beyonce and „Coldplay“. 

VIDEO: Hurts - Wish (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius