Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 02

Su daugeliu žinomų atlikėjų duetus atlikęs Igoris Jarmolenka pristato dainą apie lemtingą moterį

„Bazuka“ – taip vadinasi nauja dainininko Igorio Jarmolenkos daina. Ją atlikėjui, išgarsėjusiam duetais su Lietuvos muzikinio pasaulio žvaigždėmis, sukūrė prodiuseris Dalius Pletniovas.
Igoris Jarmolenka
Igoris Jarmolenka / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pasak kūrinio autorių, „Bazuka“ yra tarsi pasakojimas apie lemtingą moterį.

„Tokių ledi tikrai esame sutikę. Tik jaunystėje dažniausiai jų neįvertiname, o subrendę prisibijome“, – su šypsena kalbėjo atlikėjas.

Ne veltui, anot jo, daina ir pavadinta itin galingo ginklo vardu. I.Jarmolenka įsitikinęs, kad apie stiprias, bet kartu žavingas moteris yra itin mažai kalbama.

„Bet jei tokia tampa vyro gyvenimo partnere, neabejotinai jam viskas klostysis daug paprasčiau nei kitiems“, – pastebėjo pašnekovas.

Asmeninio albumo nuotr./Igoris Jarmolenka
Asmeninio albumo nuotr./Igoris Jarmolenka

Jo nuomone, „bazukoms“ yra daug sunkiau įtikti nei kitoms moterims. Savo vertę žinančioms ir pelnytai jos užsitarnavusioms damoms įprastai nepakanka gražių pažadų, brangių dovanų ar kelionių.

„Šitą „pasaką“ jos jau yra girdėjusios!, – juokėsi I.Jarmolenka, – Ir gerai supranta, kad meilė gali augti tik tuomet, kai partneriui negailima pagyrimų, įvertinamos jo stiprybės bei dalinamasi viskuo – ir pasiekimais, ir nuoskaudomis, nesiaiškinant, kurio indėlis yra svarbesnis.“

Dainininkas atviras – be savo antrosios pusės jis nebūtų tiek pasiekęs: sėkmingas verslas bei įdomi muzikinė karjera jam tapo realybe tuomet, kai buvo pasirūpinta daugeliu kitų svarbių dalykų.

Asmeninio albumo nuotr./Igoris Jarmolenka
Asmeninio albumo nuotr./Igoris Jarmolenka

„Lemtingoms moterims reikia suteikti viską, kas geriausia. Tuomet jos mylimuosius apgaubia šiluma bei padeda pasiekti net sudėtingiausių tikslų“, – patikino I.Jarmolenka.

Dalius Pletniovas kartu su Juliumi Janušausku (RC Media) tapo ir kūrinio vaizdo klipo, skirto dainai „Bazuka“, bendraautoriais.

„Man įdomūs įvairūs muzikos stiliai ir tai, kaip jie pateikiami vizualiai. „Bazuka“ – dar vienas, modernus bei kitoks kūrėjų sprendimas“, – patikino dainininkas.

I.Jarmolenka muzikuoja nuo vaikystės, bet į muzikos pasaulį užtikrintai įžengė prieš septynerius metus. Dabar jo dainų kolekcijoje – daugiau nei valandos koncertinė programa ir duetai su daugybe žinomų atlikėjų: Inga Valinskiene, Radžiu, Nijole Tallat-Kelpšaite, Vudžiu, grupe „Funky“ ir kt.

Dainą galite išgirsti čia:

VIDEO: Igoris Jarmolenka - Bazuka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius