-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 17

Premjera: su E.Dragūnu ir „Sel“ išsiskyrusi E.Sebrova pristato pirmą solinį klipą

Santykius su Egidijumi Dragūnu nutraukusi ilgametė grupės „Sel“ vokalistė Eleonora Sebrova kurį laiką ruošėsi solinės karjeros šuoliui – pernai baigė filmuoti, anot pačios atlikėjos, bene prabangiausią Lietuvos muzikos istorijoje muzikinį klipą naujai dainai „I Follow You“, kuriai sėkmę garantavo tiek Lietuvos, tiek užsienio prodiuseriai.
Eleonora Sebrova vaizdo klipe „I Follow You“
Eleonora Sebrova vaizdo klipe „I Follow You“ / Video kadras

Prabanga ir vasaros spalvomis alsuojantį klipą Eleonora ketino pristatyti artėjant savo gimtadieniui – 2017 metų rugpjūtį, tačiau premjera persikėlė į sausį ir šiandien atlikėja gerbėjų teismui atiduoda pirmąjį savo solinį muzikinį klipą.

„Daina buvo kuriama ir „šlifuojama“ beveik metus. Aš, kaip ir dainos „I Follow You“ prodiuseris Raigardas Tautkus, esame perfekcionistai, todėl abu įdėjome milžiniškas pastangas, kad būtų sukurtas hitas. Dainą jau girdėjo mano pažįstami užsienio prodiuseriai, kuriais labai pasitikiu – jie yra dirbę su pasaulinio lygio atlikėjais, pavyzdžiui, Rihanna ar „Coldplay“. Šie žmonės mane patikino, kad „I Follow You“, turi labai didelį potencialą mano muzikinės karjeros startui“, – anksčiau pasakojo Eleonora.

Video kadras/Eleonora Sebrova vaizdo klipe „I Follow You“
Video kadras/Eleonora Sebrova vaizdo klipe „I Follow You“

Eleonoros Sebrovos dainos „I Follow You“ muzikos klipas nufilmuotas Prancūzijos pietuose: Kanuose, Antibuose, Nicos apylinkėse.

„Šis regionas man asmeniškai labai ypatingas, ir čia yra vietų, į kurias sugrįžtu net po 13 metų. Todėl labai norėjau, kad Rivjeros vaizdai būtų užfiksuoti mano pirmajame klipe, kuriame kalbu apie tai, kaip gera gyventi, kai eini paskui savo svajonę“, – pasakojo atlikėja, kuri dargi negailėjo komplimentų „iMovie“ komandai, kurioje už įspūdingų vaizdų užfiksavimą atsakingas buvo „Discovery“ kanalui dirbęs operatorius.

Įvertinkite Elenoros dainą ir klipą:

VIDEO: Eleonora I Follow You

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius