Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 15

Sulaukusi dėmesio Lenkijoje poproko grupė „The Roop“ pristato naują dainą

Sparčiai populiarėjanti grupė „The Roop“ neseniai grįžo iš Varšuvos – ten lietuviai buvo pakviesti atlikti savo programą prieš Lenkijos mega grupės „Coma“ koncertą.
„The Roop“
„The Roop“ / Laimos Kavaliauskaitės nuotr.
Temos: 1 „The Roop“

„To vakaro bilietai buvo visiškai išparduoti. Mūsų pasirodymą publika priėmė be galo šiltai, radome ryšį su ja. Iki dabar gauname žinučių nuo koncerte buvusių žmonių, kad mes patikome ir jie vėl mūsų lauks Lenkijoje. Tai įkvepia“, – įspūdžiais iš koncerto dalijosi grupės būgnininkas Robertas.

„The Roop“ lyderiui Vaidotui gerą įspūdį paliko ir pati grupė „Coma“ .

„Ši grupė turi tiek energijos ir tokio įvairaus stiliaus, kad atrodo, jog klausaisi Šopeno ir Adomo Mickevičiaus pasiutpolkės, perleistos per elektrinės gitaros kubą“, – sakė jis.

Aneta Kwiatkowska / MusicBuk nuotr./„The Roop“
Aneta Kwiatkowska / MusicBuk nuotr./„The Roop“ koncertas Lenkijoje

Šiandien „The Roop“ pristato savo naują radijo singlą „74 Miles“ iš neseniai išleisto debiutinio albumo „To Whom It May Concern“. Tai daina apie grįžimą namo, apie tą jaudulį, kai žinai, kad esi laukiamas.

Vaikinai internete aptiko informaciją apie darytus tyrimus, kokiam atstumui likus iki namų žmogų apima jausmas, kad jis jau šalia ir norisi dar greičiau pasiekti tikslą. Atsakymas buvo – likus 74 mylioms. 

„Nežinau, ar tai neginčytina tiesa, tačiau mane sužavėjo pati skaičiaus metafora, kurią ir panaudojome dainoje“, – pasakojo Vaidotas. 

Jau dabar galite pasiklausyti naujo „The Roop“ kūrinio „74 Miles“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius