Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 17

„Sūpynės“ – pirmasis šią vasarą festivalis su „U pajėgomis”

Neįsivaizduojate savo gyvenimo ir vasaros be muzikos? Visus metus laukėte festivalio, kuriame galėsite nevaržomi šokti ir linksmintis po atviru dangumi? Laukti liko nebe daug: birželio 17 dieną, penktadienį, Aukštaitijos nacionaliniame parke, Pakretuonės stovyklavietėje, prasideda trijų dienų ir dviejų naktų festivalis „Sūpynės“. Dvi muzikos scenos, daugiau nei pusė šimto atlikėjų bei didžėjų, ir, be abejo, „U pajėgos“!
Muzikos festivalis „Sūpynės“
Muzikos festivalis „Sūpynės“ / Festivalio organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Sūpynės“

„Utenos“ alus kviečia į nuostabios gamtos apsuptį šalia mėlynų ežerų, kur visą savaitgalį skambės elektroninė minimal, techno, dub, idm, triphop ir house muzika. Negana to, visas tris dienas „Sūpynėse“ galėsite nemokamai pasilepinti geru garu pirtyje ant ratų ir atgaivinti nuo šokių pavargusį kūną išbandydami „Utenos“ vandendaikčius – plūduriuojantį batutą, vandens ratą ir kilimą. Visa tai ir dar daugiau siūlo festivalyje apsilankysianti „Utenos“ alaus suburta „U pajėgų“ komanda. Ji festivalio teritorijoje įsikurs prie pat ežero, čia pat pasistatys ir „Utenos“ alaus palapinę, įkurdins pirtį ant ratų, tad nepastebėti šios gero laiko ambasados ar praleisti jos siūlomų užsiėmimų bus tiesiog neįmanoma.

Festivaliuose po atviru dangumi „U pajėgų“ komanda lankėsi ir pernai, buvo ir pernykštėse „Sūpynėse“, tad gali būti, kad daliai nuolatinių festivalio lankytojų „Utenos“ ambasadoriai jau bus matyti ir gerai pažįstami.

Gerai leisdami laiką su „U pajėgomis“ nepraleiskite ir išskirtinių užsienio atlikėjų, kuriuos „Sūpynių“ organizatoriai pakvietė į festivalį, pasirodymų, tarp jų – Berlyno amerikiečio Jay Haze, Vokietijos techno muzikos mekos „Tresor“ klubo senbuvio Pacou, tiesiai iš „Sonar“ festivalio Barselonoje atvykstančio Claus Voigtmann ir Senking. Jei norite pažinti naujausias dubstep ir beats madas, užsukite į suomio Teeth pasirodymą.

Muzikinėse sūpynėse sups ir žinomiausi Lietuvos elektroninės muzikos didžėjai bei perspektyviausi debiutantai. Vizualinius įspūdžius „Sūpynėse“ patirti padės Oskaro Koršunovo teatro apšvietimo komanda bei geriausi į festivalį susirinkę Lietuvos VJ‘ai.

 „U pajėgų“ komanda šiemet planuoja apsilankyti ir kituose didžiuosiuose festivaliuose po atviru dangumi. Juk „Utenos“ alus visuomet ten, kur gamta ir geras laikas. Tad blogą nuotaiką visai vasarai palik namie!

Sekite įvykius ir informacijos ieškokite „Sūpynių“ bei „Utenos“ alaus svetainėse, o įspūdžiais dalinkitės ir „U pajėgoms“ linkėjimus siųskite  „Utenos“ alaus puslapyje „Facebook“.

Kas? Pirmasis vasaros elektroninės muzikos festivalis „Sūpynės“

Kur? Pakretuonės stovyklavietė, Švenčionių rajonas

Kada? Birželio 17-19 dieną

Kiek? Bilietai nuo 70 Lt 

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius