Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 10

Susipykę „Jonas Brothers“ atšaukė koncertinį turą, grupės likimas neaiškus

„Jonas Brothers“ gerbėjos lieja ašaras – likus vos kelioms dienoms iki pirmojo koncerto trijų brolių grupė atšaukė visą koncertinį turą po JAV. Kaip skelbia „Us Weekly“, taip drastiškai pasielgti paskatino rimti nesutarimai tarp brolių.
„Jonas Brothers“: Nickas Jonas, Joe Jonas ir Kevinas Jonas
„Jonas Brothers“: Nickas Jonas, Joe Jonas ir Kevinas Jonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Us Weekly“ šaltiniai tvirtina, kad broliai Nickas (21 m.), Joe (24 m.) ir Kevinas (25 m.) labai rimtai susipyko praėjusį savaitgalį.

Jie susipyko dėl to, kokia kryptimi jų grupė toliau turi eiti ir kokią muziką jie nori kurti.

„Grupėje yra didelių nesutarimų, – sakė „Jonas Brothers“ atstovas spaudai Jesse'is Derrisas. – Jie susipyko dėl to, kokia kryptimi jų grupė toliau turi eiti ir kokią muziką jie nori kurti.“

Kokia bus grupės ateitis ir ar pavyks broliams priimti vieningą sprendimą, kol kas neaišku – to nežino ir pats grupės atstovas, tegalintis pasakyti, kad „ateitis parodys“.

Talentingieji broliai savo grupę įkūrė 2005-aisiais, o pasaulinio pripažinimo sulaukė kai po dvejų metų veiklos pasirašė kontraktą su prestižine „Hollywood Records“ įrašų kompanija. Nuo tada „Jonas Brothers“ išleido penkis studijoje įrašytus albumus, pelnė kelias „Grammy“ nominacijas ir tapo pasaulinio lygio žvaigždėmis. Pastaraisiais metais broliai buvo pristabdę grupės veiklą, nes kiekvienas norėjo imtis individualių projektų – Joe ir Nickas įrašė solinius albumus, Nickas dar debiutavo Brodvėjuje. Kevinas pasinėrė į šeimyninį gyvenimą ir su žmona Danielle pradėjo filmuotis realybės šou „Married to Jonas“, o šią vasarą pranešė laukiantys šeimos pagausėjimo. Šiemet broliai atnaujino grupės veiklą ir pristatė kelis naujus kūrinius – dainas „Pom Poms“ ir „First Time“.

VIDEO: Iki šiol naujausias grupės kūrinys – vasarą pristatyta daina „First Time“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius