Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 21

Sustiprėjusios „Manfredas: On Air“ radijo bangos pasieks „Opium“ šokių aikštelę

Nė savaitgalio be radijo bangomis sklindančių Manfredo muzikinių naujienų, patarimų, nutikimų ir nuotykių – ZIP FM eteryje laida „Manfredas: On Air“ gyvena jau šešerius metus.
Sustiprėjusios „Manfredas: On Air“ radijo bangos pasieks „Opium“ šokių aikštelę.
Sustiprėjusios „Manfredas: On Air“ radijo bangos pasieks „Opium“ šokių aikštelę. / 15min.lt nuotr.

Vis dėlto laidos vedėjas, susivienijimo „Metal on Metal“ narys, drauge yra ir bene dažniausiai grojantis didžėjus Lietuvoje. Būtent todėl atsinaujinusią ir smarkiai pagyvėjusią penktadienio vakaro laidą jis nusprendė pristatyti tiesiog šokių aikštelėje. „Manfredas: On Air“ rezidentų gausa klubą „Opium“ užtvindys balandžio 22-ąją, penktadienį.

Ribą tarp darbo savaitės ir poros poilsio parų žyminti laida – seniausiai gyvuojantis autorinis ZIP FM kūrinys, užgimęs beveik tuo pačiu metu, kaip pati radijo stotis. „Manfredas: On Air“ – tai savaitgalio gidas, savaitės šokių muzikos naujienos ir daug kitų mažų dalykų, dėl kurių neverta pamiršti radijo imtuvo.

Per šešerius metus laidoje rezidavo ar reziduoja praktiškai visi esminiai Lietuvos klubų darkytojai – „Atari“ stipruoliai Ignas, Donatello bei Kastis Torrau, „Happyendless DJs“, Pagalvė, „Techstylism“, Vidis, Mindaugėlis, „Metro Promo, „The Sneekers“ ir galybė kitų. Ne vienas čia skambėjęs miksas rado užtikrintą vietą Lietuvos klubinėtojų fonotekose, grotuvuose ar kompiuteriuose. Laiko „Manfredas: On Air“ skiriama ir pasaulio galingiausiems – savo laiku eteryje skambėjo ir Sasha, ir Boys Noize. „Svarbiausia yra tai, kad per visus tuos metus nepražiopsojau nė vienos geros šokių muzikos naujienos“, – trumpai ir kukliai pasiekimais džiaugiasi Manfredas.

Balandžio 22-osios festivalis „Opium“ žymės laidos struktūroje atsiradusias naujoves – savo miksus visus šiuos metus įrašinėję ir Manfredui siuntę jo draugai didžėjai nuo šiol ir patys kalbės eteryje. „Kuklesni gal tik pasisveikins, bet, pavyzdžiui, „Downtown Party Network“, „Happyendless DJs“ ar „Bagpak“ parduotuvės savininkas Zhill turės savo grojamiausių, naujausių ar mėgstamiausių atlikėjų bei kūrinių rubrikas“, – dar smagesniu turiniu neabejoja programos viršininkas. Taip pat „Manfredas: On Air“ žada rasti vietos vadinamiesiems „miegamojo didžėjams“, kurie savo prašymais įleisti į radiją laidos vedėją atakuoja praktiškai nuo jos istorijos pradžios.

Mėgstamiausiame Manfredo klube penktadienį susitiks, gaila, ne visi, bet didžioji dalis „Manfredas: On Air“ rezidentų. Tai – Kastis Torrau, „Downtown Party Network“, „Mondayjazz“, „Happyendless DJs“, „The Sneekers“, Recoco bei Miss America („Metal on Metal“). Į „Opium“ skubėti verta iškart po to, kai ZIP FM eteryje nuskambės paskutinis „Manfredas: On Air“ džinglas – nuo 22 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius