Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 09

Švedijos superžvaigždę Loreen Kaune „apšildys“ Vaidas Baumila

Balandžio 24-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje pirmą kartą Lietuvoje gyvai skambės daina „Euphoria“. Europą ant kelių paklupdžiusios dainininkės Loreen gerbėjai sulaukė dar vienos puikios žinios: švedų superžvaigždės pasirodymo pradžioje koncertuos Vaidas Baumila.
Loreen
Loreen / „Scanpix“ nuotr.

„Prieš garsios švedų dainininkės koncertą bandysime išjudinti ir pralinksminti žiūrovus“, – vylėsi V.Baumila, kuris su grupe atliks pačias žinomiausias savo dainas.  

„Eurovizijos“ konkursų finalus per televiziją stebintis Vaidas 2012 metais išgirdęs Azerbaidžano sostinėje Baku ne tik Europoje euforiją sukėlusią dainą „Euphoria“, iškart suprato, kad nugalėtoja taps Loreen.

VIDEO: LOREEN - "EUPHORIA" (Official video)

„Tai buvo akivaizdu! Loreen pasirodymas buvo įspūdingas, o kūrinys  – stipriausias muzikaliai“, – apie Švedijos muzikos perlą kalbėjo V.Baumila. 

Kas pačiam Vaidui yra euforija? „Kiekvienas išėjimas į sceną ir kontaktas su klausytojais man sukelia euforiją“, – prisipažino V.Baumila, kuris „Žalgirio“ arenoje kartu su Monika Linkyte atliks ir „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje jiems pergalę atnešusią dainą „This Time“. 

Galbūt pirmą kartą į Lietuvą atvykstančios „Eurovizijos“ laimėtojos Loreen apšildymas – geras ženklas prieš jam su Monika išvykstant į „Eurovizijos“ konkurso finalą Austrijos sostinėje Vienoje?

„Galbūt. Labai tikimės, kad taip ir bus!“ – šypsojosi balandžio 24 dieną Kauno „Žalgirio“ Švedijos superžvaigždę Loreen apšildysiantis V.Baumila.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vaidas Baumila
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vaidas Baumila
VIDEO: Loreen - My Heart Is Refusing Me (OFFICIAL)
VIDEO: Loreen - We Got The Power [OFFICIAL]
VIDEO: Loreen - Heal [OFFICIAL]

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius