2019 07 24

Tamsos iliuzionistai „Solo Ansamblis“ jungiasi į „Loftas Fest“ atlikėjų gretas

Naujamiestyje įsikūręs menu fabrikas „Loftas“ rudenį pradės urbanistiniu muzikos ir menų festivaliu „Loftas Fest’19“. Pasirodymams sukvietę tokias žvaigždes kaip „Modeselektor“, „Shortparis“ ir „Shame“ festivalio organizatoriai nepamiršo ir svarbių ir laukiamų vardų iš Lietuvos.
Grupės „Solo ansamblis“ koncerto akimirka
Grupės „Solo ansamblis“ koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Karjeros pakilimą išgyvenantys, savito „sad dance“ (liūdnojo šokio) stiliaus atlikėjai „Solo Ansamblis“, garsėjantys įtraukiančiais atmosferiniais pasirodymais stos greta garsiausių „Loftas Fest’19“ svečių.

Įsitvirtinę Lietuvos scenoje muzikantai vis dažniau pasirodo tarptautiniuose muzikos festivaliuose, tarp kurių: „Eurosonic“, „Reeperbahn“, „Nouvelle Prague“ ir kiti bei renka pilnas sales čia Lietuvoje, o „Loftas Fest“ taps paskutine jų festivaline stotele.

VIDEO: Solo Ansamblis - Juoda Juoda Juoda Naktis (radijo versija)

Grupės nariai neslepia, kad groti vienoje scenoje su garsiaisiais „Modeselektor“ jiems yra malonus įvykis, mat prodiuseriai iš Berlyno savotiškai įkvėpė ir pačią grupę.

„Ar jie mums padarė įtaką? Vienareikšmiškai taip, ir labai stiprią, tačiau ne atskambių, tonų ar kitų muzikinių elementų prasme. Mums jie pirmiausia rezonuoja vidine būsena, laisvės pojūčiu, humoru ir polinkiu žvelgti keistu kampu. To tikrai pasisėmėme iš jų“, – pasakojo grupės narys Vytautas Leistrumas.

„Solo Ansamblio“ koncerto akimirkos – galerijoje:

Šiuo metu „Solo Ansamblis“ daugiausia dėmesio skiria naujų garsų paieškoms. Paskutinieji ieškojimų atspalviai juntami naujausiame, šiemet pasirodžiusiame kūrinyje „Dansingas“, kuris virto daugialypiu kūriniu, kurį lydėjo fotoparoda, grandiozinis koncertas ir vinilas.

Grupės gerbėjai „Solo Ansamblis” pasirodymą galės išvysti muzikos ir menų festivalyje „Loftas Fest“, penktadienį, rugsėjo 13 dieną.

VIDEO: Dansingas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius