Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 07

Rokerė Taylor Momsen dainos „Heaven Knows“ vaizdo klipe nusifilmavo visiškai nuoga

Aktorė, roko grupės „The Pretty Reckless“ lyderė Taylor Momsen dainos „Heaven Knows“ vaizdo klipe drąsiai apsinuogino – intymiausias jos kūno vietas pridengė tik kryžiaus formos lipdukas.
Taylor Momsen
Taylor Momsen / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

20-metei atlikėjai apsinuoginimas jau seniai nebėra baisus – štai naujojo „The Pretty Reckless“ albumo „Going to Hell“ viršeliui ji taip pat pozavo visiškai nuoga, tik iš nugaros.

Savo karjerą Taylor Momsen pradėjo būdama penkerių metų filme „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“ („How The Grinch Stole Christmas“), o šlovės valanda ją užklupo kai paauglystėje pradėjo filmuotis populiariame jaunimo seriale „Liežuvautoja“ („Gossip Girl“). Tačiau muzika jai pasirodė svarbesnė – ji metė aktorystę ir stačia galva nėrė į roko pasaulį...

Kadras iš „Youtube“/Taylor Momsen dainos „Heaven Knows“ vaizdo klipe
Kadras iš „Youtube“/Taylor Momsen dainos „Heaven Knows“ vaizdo klipe

„Vaidinti yra lengva. Aš tai darau jau taip seniai ir tai labai mėgstu. Bet tu vaidini personažą vietoj to, kad būtum savimi. Muzika yra kur kas asmeniškesnė, nes tu pats ją kuri ir esi įsitraukęs į kiekvieną žingsnį“, – žurnalui „Parade“ yra sakiusi Taylor Momsen.

VIDEO: Grupės „The Pretty Reckless“ dainos „Heaven Knows“ vaizdo klipas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius