Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 29

„The Prodigy“ pageidavimai: šampanas, ekologiškos daržovės ir guminukai

Jau balandžio 15 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyks žymiausios britų šokių muzikos grupės „The Prodigy“ koncertas. Jam artėjant muzikantai pateikė organizatoriams reikalavimus.
„The Prodigy“
„The Prodigy“ / Asmeninio albumo nuotr.

„The Prodigy“ į Lietuvą panoro skristi verslo klase ir gyventi penkių žvaigždučių viešbutyje. Koncerto organizatoriams taip pat teks samdyti virėją, gerai nusimanantį britų virtuvėje, nes grupė ir jos palydovai pageidauja tris kartus per dieną valgyti savo gimtosios virtuvės patiekalus. 

Galvojantiems, kad „The Prodigy“ pateikė didelį alkoholinių gėrimų sąrašą, teks nusivilti. Iš viso jie paprašė 12 butelių šampano „Moët & Chandon“. Priešingai, grupė atrodo itin susirūpinusi sveika mityba ir į savo racioną įtraukė trijų rūšių šviežiai spaustas sultis, po didelį dubenį šviežių vaisių ir ekologiškų daržovių. Tačiau labiausiai organizatorius nustebinęs pageidavimas buvo „Haribo“ guminukai. 

Į Vilnių sugroti pasaulinio turo „The Day Is My Enemy“ koncerto muzikantai atvyks iš Minsko, o po to jį pratęs Rygoje.

„The Prodigy“ koncertuose skamba atmintinai klausytojų žinomi hitai „Breathe“, „Firestarter“, „Voodoo People“, „Smack My Bitch Up“ ir vienbalsiai visų gerbėjų dainuojamas „Out of Space“.

Anksčiau mūsų šalyje „The Prodigy“ lankėsi 2005 metais, kai koncertavo Vilniuje, „Siemens“ arenoje, ir 2012 metais, kai pasirodė Kaune, „Žalgirio“ arenoje. Abu kartus britai sulaukė didelio publikos susidomėjimo. Bilietus į balandžio 15 dienos „The Prodigy“ koncertą Vilniuje, „Siemens“ arenoje platina „Tiketa“.

VIDEO: The Prodigy - The Day Is My Enemy (Official Audio)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius