Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 04

„The Roop“ kviečia dainuoti ir šokti gyvenimą: įvertinkite naują jų dainą

Vilniečių grupė „The Roop“ pristato naują nuotaikingą radijo singlą „Dance With Your Hands“. Kūrinyje dainuojama, kad jeigu jautiesi įstrigęs, nuliūdęs, nežinai, ko nori, tiesiog pradėk šokt rankomis. Svarbiausia judėk!
„The Roop“ singlo „Dance With Your Hands“ viršelis
„The Roop“ singlo „Dance With Your Hands“ viršelis

„Pavasaris skelbia letargo miego galą. Laikas imtis naujų iniciatyvų, nupūsti dulkes nuo savo atidėtų svajonių. Pats laikas išjudinti save“, – ragina „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Šį kūrinį taip pat bus galima išgirsti jau ateinančiuose grupės koncertuose, kurie vyks balandžio 5 d. Kaune, klube „Sandėlis“, balandžio 27 d. Klaipėdoje, klube „Jazzpilis“, ir gegužės 9 d. Vilniuje, klube „Tamsta“.

VIDEO: THE ROOP - Dance With Your Hands

„The Roop“ debiutavo 2014 metais, grupė yra išleidusi tris muzikinius albumus. „The Roop“ koncertavo ne tik visuose didžiausiuose Lietuvos muzikos festivaliuose, bet taip pat buvo pakviesti koncertuoti didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“. Taip pat koncertavo Rygoje ir Jelgavoje (Latvija), Bonoje (Vokietija), Varšuvoje ir Gdanske (Lenkija), San Franciske (JAV). O 2018 metais sužibėjo Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje su daina „Yes, I Do“.

Tomo Razmaus nuotr./„The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius
Tomo Razmaus nuotr./„The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius