Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 21

„The Roop“ švenčia gimtadienį ir galvoja apie „Euroviziją“

Vilniečių poproko grupei „The Roop“ sukanka ketveri metai. Per šį laikotarpį vaikinai ne tik spėjo užkariauti daugelio širdis sudalyvaudami Eurovizijos atrankoje, bet ir išleido tris albumus, susuko įsimintinus vaizdo klipus, dainuodami apvažiavo tiek Lietuvą, tiek ir užsienio šalis.
„The Roop“
„The Roop“ / Vytenio Radžiūno nuotr.

Kaip tik neseniai „The Roop“ grįžo iš San Francisko, kur buvo pakviesti koncertuoti. O dar prieš tai, grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius atsiskyręs mėnesį gyveno ir kūrė Fuerteventūros saloje, netoli Afrikos krantų.

„Kelionės ir atsiskyrimai visada duoda naujų minčių ir padeda pažvelgti į savo gyvenimą plačiau. Neleidžia „užsivirti savose sultyse“. Išvykus toliau nuo namų, pradedi matyti, kad kai kurie sunkumai yra lengvai išsprendžiami“, – patirtimi dalinosi Vaidotas.

Tomo Razmus nuotr./„The Roop“
Tomo Razmus nuotr./„The Roop“

Ketvirtojo gimtadienio proga, į repeticijų salę su naujomis jėgomis grįžę vaikinai, jau šį penktadienį lips ant scenos Vilniaus klube „Tamsta“, o gruodžio 14 dieną atvyks koncertuoti į Kauno klubą „Sandėlis“. „The Roop“ koncertuose skambės publikai gerai žinomi kūriniai, tokie kaip „Be Mine“, „Keista Draugystė“, „74 Miles“, „Dream On“, „Hello“, „UFO“ ar „Yes, I Do“.

Artėjant Nacionalinei Eurovizijos atrankai, „The Roop“ vis sulaukia klausimo, ar šiais metais bandys savo jėgas. Grupė socialiniuose tinkluose apie tai net surengė viešą apklausą į kurią žmonės atsakė – „taip, verta dalyvauti“.

 Vytauto Dranginio nuotr./„The Roop“
Vytauto Dranginio nuotr./„The Roop“

„Neslėpsime, yra tikrai malonu gauti tokį palaikymą. Ar mes dalyvausime, dar negalime atsakyti. Kaip tik šiuo metu kalbamės ir sprendžiame. Dar šiek tiek liko laiko iki konkurso paraiškų pridavimo galo. Ir taip, yra nemaža tikimybė, kad mes paklausysime žmonių“, – nusišypsojo Vaidotas.

Ievos Jūraitės nuotr./„The Roop“
Ievos Jūraitės nuotr./„The Roop“
VIDEO: 15min studijoje – grupė „The Roop“
VIDEO: The Roop - „Yes, I Do“ (liet. „Taip, tikrai“)
VIDEO: THE ROOP - Tu ir muzika

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius