Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 10

Tiesiogiai per 15min: koncertų serijoje „Stotelė“ – Kabloonak ir „EGOMAŠINA“

Kūrybinės muzikos agentūros „Autostrada“ organizuojama interaktyvių koncertų serija „Stotelė“ tęsiasi. Šį ketvirtadienį, kovo 11 dieną, „Autostrados“ komanda kviečia pasiklausyti gyvai atliekamų atlikėjo Kabloonak ir grupės „EGOMAŠINA“ kūrinių.
Kabloonak
Kabloonak / Lauros Jaraminaitės nuotr.

Šventinę transliaciją pradės tarp garažinio roko, post punk ir synth wave žanrų riedanti grupė „EGOMAŠINA”. BMX ir roko filosofija gyvenanti trijulė pasirodymo metu žada nepagailėti tvirtų rifų bei intensyvių sintezatorių linijų.

Koncertų serijoje „Stotelė“ – Kabloonak ir grupės „EGOMAŠINA”
Koncertų serijoje „Stotelė“ – Kabloonak ir grupės „EGOMAŠINA”

„Jaučiamės, lyg po pusės metų koncertinės pertraukos su nauju turbina išlendantis BMX grandprix atstovaujantis bolidas“, – teigia grupės nariai.

EGOMAŠINA - Linksmis/Spąstai:

VIDEO: EGOMAŠINA - Linksmis / Spąstai

Antrasis „Stotelės“ scenoje pasirodys jautriai poetiškas ir brandžiai sarkastiškas Kabloonak. Savo muzika užuovėją siūlantis ir į lengvą svaigulį įtraukiantis atlikėjas prisipažino nekantraujantis vėl užlipti ant scenos.

„Viešuoju transportu važiuota taip pat seniai kaip koncertuota, tad pavadinimas "Stotelė" labai tinka. Joje jau trypčioja Kabloonak, laukia kol įleis pagroti!“, – teigia atlikėjas.

Kabloonak - Never Asked You

VIDEO: Kabloonak - Never asked you { official video }

Koncertų serija „Stotelė“ – kūrybinės muzikos agentūros „Autostrada“ projektas, leidžiantis nemokamai mėgautis gyvai atliekamomis mėgstamų atlikėjų dainomis ir bendravimu su jais per saugų atstumą.


Trečioji „Stotelės“ transliacija įvyks kovo 11 dieną, 18 valandą. „Autostrada“ su Kabloonak ir „EGOMAŠINA“ virtualiai susitikti kvies įspūdingoje, net 1000 kv. m. erdvėje – laipiojimo centre „Vertical.lt”. Iš čia tiesiogiai, portale „15min“ bei „Autostrados“ Youtube paskyroje bus transliuojami abu pasirodymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius