Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 14

Tomas Sinickis pristato kalėdinę dainą ir klipą, kuriame nėra nė vienos eglės, tik supermodeliai

Charakteringas, kūrybingas, ironiškas ar lyriškas atlikėjas Tomas Sinickis pristato dainą „Taip Tau ir Reikia“, kurią vadina kalėdine, nors jos klipe – tobula vasara ir įspūdingos iškirptės. Anot autoriaus, daina gali būti ir apie bičiulį, kuris, būdamas ne itin stabilios psichikos, staiga dingsta iš kalėdinio vakarėlio, išsijungia telefoną ir palieka daug klausimų.
Tomas Sinickis
Tomas Sinickis / Martyno Vitėno nuotr.

„Iš tokių situacijų ir gimė dainos eilutė: „Ko tu išėjai, ko išsigandai? Kad viskas bus gerai?“ Todėl man ji – kalėdinė. Tik aš, žinoma, pritaikiau viską moteriškai giminei, nes taip juokingiau“, – sako Tomas.

Jo namuose nuo gruodžio pirmos dienos pradeda skambėti kalėdiniai grojaraščiai. „Man net kyla noras dainuoti kaip Frankas Sinatra ar Deanas Martinas. Tikriausiai vieną dieną taip ir padarysiu, – svarsto atlikėjas. – Jei atvirai, kol būnu Vilniuje, kalėdinė nuotaika nėra iš geriausių. Kai buvau vaikas, eglutė buvo puošiama per Kūčias. Dabar ji puošiama gruodžio pirmą savaitę. Nuo tada ir prasideda visos nesąmonės. Šiuo laikotarpiu mane daug kas erzina, panašiai kaip rugsėjo 1-ąją.

Staiga padaugėja automobilių. Visi kažkur skuba. Neduok Dieve, iškris sniegas, viskas sustoja ir visi pykstasi. Ar tokių Kalėdų mes norėjome? Todėl stengiuosi kuo anksčiau pabėgti iš sostinės. Grįžtu tik sausio pirmos savaitės pabaigoje. Nuo Kalėdų iki Naujųjų Metų praktiškai visą laiką leidžiu gamindamas maistą, prie puodų.“

Vis dėlto automobilių spūsčių, puodų ar kalėdinių megztinių jo dainos „Taip Tau ir Reikia“ vaizdo klipe nėra. Užtat gausu iškirpčių, trumpų suknelių, palmių, hamakų ir ištaigingų lauko terasų. Tai – supermodelių gyvenimas.

Mergaitės kvailioja, įsijungusios išmaniųjų telefonų filmavimo funkcijas. Tokios jų kalėdinės „stories“.

„Dovilė Viršilaitė nusifilmavo mano dainos „Vilnius“ vaizdo klipe. Kai kurie gerbėjai rašė laiškus su klausimu „kas ji tokia?“. Akivaizdu, kad buvo poreikis pamatyti daugiau. Todėl paprašėme Dovilės prifilmuoti video ir sukarpėme į nuotaikingą klipą, atspindintį dainos nuotaiką. Tai brangiausias klipas Lietuvos muzikos istorijoje, nes nufilmuotas, berods, 12-oje skirtingų lokacijų“, – pasakoja T.Sinickis.

VIDEO: Sinickis - Taip Tau ir Reikia (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius