Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 13

Trakų pilį sudrebins „Ten Walls“ ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertas „Symphony“

Elektroninės muzikos kūrėjas ir prodiuseris Marijus Adomaitis, žinomas slapyvardžiu „Ten Walls“, vasarą surengs vieną įspūdingiausių koncertų savo karjeroje.
„Ten Walls“
„Ten Walls“ / Luko Šalnos nuotr.

Pernai debiutinį albumą „Queen“ išleidęs atlikėjas, kartu su maestro Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamu Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, pristatys išskirtinį koncertą „Symphony“. Rugpjūčio 10 d. Trakų pilyje vyksiantis pasirodymas pretenduoja tapti vienu įdomiausių vasaros koncertų.

„Įgyvendinti projektą su simfoniniu orkestru buvo didelė svajonė ir šiai idėjai reikėjo laiko. Tiesiog užaugti manau. Esu gavęs ne vieną pasiūlymą Lietuvoje atlikti savo muziką su orkestru, tačiau nebuvau tam pasirengęs. Hamburge Elbjazz festivalyje atlikau savo bei kitų autorių kūrinius su orkestru, tačiau šį kartą visas koncerto turinys susidarys vien iš mano kūrybos“, – apie būsimą koncertą pasakoja Marijus Adomaitis.

Nors iki koncerto dar yra nemažai laiko, jau dabar žinoma, kad Trakų pilyje skambės specialiai orkestrui aranžuoti populiariausi „Ten Walls“ kūriniai. Gerbėjai išgirs „Gotham“, „Requiem“, visame pasaulyje dideliu hitu tapusį „Walking With Elephants“ ir daugelį kitų. Naujai suskambėsiančią „Ten Walls“ kūrybą kartu su Marijumi Adomaičiu atliks 70-ties muzikantų orkestras.

„Šiame koncerte atliksime geriausius mano kūrinius. Tai brandus projektas ir jaučiu, kad dabar jau esu jam pasirengęs “, – sako Marijus Adomaitis. „Ten Walls“ temos turės susikalbėti su simfoniniu orkestru, jas reikės pritaikyti gyvam instrumentiniam atlikimui. Žinau, kad bus gerai, bet laukia labai labai daug darbo“.

„Ten Walls“ – „Walking With Elephants“:

VIDEO: Ten Walls - Walking With Elephants [Official Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius