Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 29

Turą baigiantis Edgaras Lubys: „Publikai atiduodu geriausia, ką turiu“

„Jaučiuosi puikiai! Scena yra kažkas magiško ir šis turas man tai dar kartą patvirtino“, – džiaugiasi atlikėjas Edgaras Lubys. Su koncertiniu turu „Tu – dalis manęs“ per Lietuvą keliaujantis atlikėjas jau ruošiasi finaliniam koncertui Vilniuje bei žada įsimintiną ir nuoširdų pasirodymą.
Edgaras Lubys
Edgaras Lubys / Lino Žemgulio nuotr.
Lino Žemgulio nuotr./Edgaras Lubys
Lino Žemgulio nuotr./Edgaras Lubys

Įvairiuose Lietuvos miestuose jau įvyko koncertai, kuriuose susirinkusieji išgirdo naujausią Edgaro Lubio kūrybą atliekamą su gyvo garso grupe. Nors abejingų šiems pasirodymams nelikdavo, finaliniame koncerte atlikėjas žada dar daugiau staigmenų. Apie tai, kokie įspūdžiai iš jau įvykusių koncertų ir kas laukia paskutiniame, klausiame paties Edgaro.

Koncertinis turas „Tu – dalis manęs“ yra pirmas naujo albumo pristatymo turas po ilgo laiko tarpo. Kaip jaučiatės vėl pristatydamas žmonėms savo kūrybą?

Jaučiuosi puikiai! Scena yra kažkas magiško ir šis turas man tai dar kartą patvirtino. Tai gali pajausti tik pats būdamas atlikėju. Klausydamas savo sukurtų ir kito atliekamų dainų šio jausmo nepatirsi. Žmonės išeidavo iš koncerto patenkinti, su šypsenomis veide bei palydėdavo mus garsiomis ovacijomis. Tai tik įrodo, jog mano muzika palietė širdis, o tai ir yra mano svarbiausias tikslas.

Visą balandį keliavote per didžiuosius Lietuvos miestus. Kokie įspūdžiai iš koncertų? Kokio atgarsio sulaukėte iš klausytojų?

Visi koncertai buvo ypatingi ir sėkmingi. Pasirodymus lydėjo geros emocijos ir šilta atmosfera. Supratau, kad mes, žmonės, visi esame skirtingi, tačiau turime kažką bendro. Beje, su tuo juk ir siejasi mano albumo ir turo pavadinimas „Tu – dalis manęs“

Pastaruoju metu dažniausiai scenoje pasirodydavote vienas, o koncertiniame ture „Tu – dalis manęs“ esate kartu su grupe. Kas labiau patinka, koncertuoti su grupe ar solo pasirodymai?

Man patinka ir tai, ir tai. Kai groju akustiškai, atsiranda tam tikras intymumas. Žmonės išgirsta kaip gimsta dainos. Tai yra tarsi apsinuoginimas prieš publiką – tik gitara ir vokalas. Todėl į turo koncertų programą įtraukiau porą akustiškai atliekamų dainų. O surinkta grupė yra tikrai šauni, mes labai gerai jaučiame vienas kitą, todėl ant scenos esu ramus. Žinau, jog tie vaikinai ir merginos savo darbą atliks puikiai.

Lino Žemgulio nuotr./Edgaras Lubys
Lino Žemgulio nuotr./Edgaras Lubys

Balandžio 30 dieną Vilniuje vyks turo finalinis koncertas. Ar kaip nors specialiai ruošiatės šiam koncertui?

Viso turo metu, kiekvienam žiūrovui, nesvarbu, iš kokio jis miesto, noriu duoti geriausia, ką galiu. Vilniuje koncertas bus išskirtinis tuo, jog ateis daug bičiulių muzikantų. Kai kurie mane palaikys ne tik kaip klausytojai, bet ir ant scenos.

Nespėję į koncertus kituose Lietuvos miestuose, klausytojai vis dar turi galimybę išgirsti Edgaro Lubio tikrą ir išgyventą kūrybą finaliniame turo koncerte Vilniuje, Teatro arenoje. Bus pristatomos ne tik naujausios albume skambančios dainos, bet ir kiekvienam daugybę kartų girdėti hitai. Be to, tik koncerto metu bus galima išgirsti išskirtinį dainų skambesį, nes Edgarui talkina profesionalių instrumentalistų grupė bei kviestiniai svečiai.

Lino Žemgulio nuotr./Edgaras Lubys
Lino Žemgulio nuotr./Edgaras Lubys

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius