Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 29

TWNKL su Jurgiu Didžiuliu priešaky pristato naujausią vaizdo klipą „Too Old“ (video)

Kaip patys save pristato, Ghettotech/IDM/club rock muzikos stilių gurmanai, muzikinis projektas TWNKL, turi naujieną. Šią savaitę dienos šviesą išvydo naujausias grupės darbas – vaizdo klipas „Too Old“. Šis vaizdo klipas pristato paskutinį grupės singlą „Too Old“ iš debiutinio albumo, tokiu pat pavadinimu, kaip ir grupė – „TWNKL“.
Neišsitekęs „In Culto“ nubrėžtuose muzikos stiliaus rėmuose, J.Didžiulis įkūrė projektą TWNKL, su kuriuo gali realizuoti visas savo idėjas.
Neišsitekęs „In Culto“ nubrėžtuose muzikos stiliaus rėmuose, J.Didžiulis įkūrė projektą TWNKL, su kuriuo gali realizuoti visas savo idėjas. / „15min" archyvo nuotr.

 Vaizdo klipas, kaip ir jo garso takelis yra sumontuoti iš gyvo ir vienintelio grupės pasirodymo kino teatre „Pasaka“, kur viso proceso eigą stebėjo visi norintys grupės gerbėjai. Toks sprendimas pasirinktas neatsitiktinai, mat TWNKL  nuolat deklaruoja, jog jų muziką geriausiai suvokia tie, kurie klausosi jos gyvai.

 TWNKL komandą puikiai papildė operatorius Petras Kukauskas ir režisierius Saulius Paliukas. Tai nėra pirmasis jų komandinis darbas – jau ir anksčiau šie du video sprendimų profesionalai prisidėjo prie TWNKL vaizdo klipų „Day Will Come Along“ ir „New To Me“ sukūrimo.

Energija trykštantys muzikantai teigia ir šįkart atidavę visas jėgas, kad nuoširdžiai pasidalintų savo nuotaika su gerbėjais. Visai neseniai debiutinį albumą pristatęs kolektyvas savo vaizdo klipe panaudojo gyvą, pašėlusio koncerto metu įrašytą garsą ir vaizdą, tokiu budu perteikdami žiūrovui kaip įmanoma daugiau energijos ir ekspresijos, esančios grupės pasirodymų metu. Viso to rezultatas – šiltas, meniškas bei dinamiškas vaizdo klipas, atspindintis pagrindinę TWNKL filosofiją: kūrybos esmė slypi paprastume.

„Too Old“ dainos vaizdo klipo filmavimo procesas buvo ypatingai įdomus. Kino teatro erdvės buvo nauja ir netikėta aplinka ne tik mums, bet ir operatorių komandai. Tai verčia eksperimentuoti, ieškoti sprendimų, kurių iki šiol niekas nėra išpildęs. Čia gyvas mūsų grojimas ištikimiausiems gerbėjams kino teatre puikiai susijungė su vizualiniais menininkų sprendimais“, – šypsosi grupė TWNKL.
 

VIDEO: TWNKL - Too Old (official live video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius