-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 13

Už Naujųjų metų pasirodymą Egidijus Dragūnas gaus net 100 000 litų?

Vėl į skandalą įsivėlęs Egidijus Dragūnas pateisina vieno skandalingiausių Lietuvos muzikos pasaulio atstovų vardą. Daug metų dėl savo elgesio su policija problemų turintis atlikėjas šį savaitgalį vėl atsidūrė pareigūnų akiratyje. Neprognozuojamu elgesiu garsėjantis Selas šį kartą nuskriaudė žinomą advokatę, teigiama CLINIC 212 išplatintame pranešime spaudai.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pranešime teigiama, kad  Egis gali pasigirti ne tik skandalais, bet ir neįtikėtinais honorarais, tūkstantinėmis gerbėjų miniomis prie scenos. Neseniai E.Dragūnas sutiko groti Naujųjų metų renginyje „NYE Grand Festival“ Ūkio banko teatro arenoje, kuriame, be SEL, blizgės ir daugiau žvaigždžių: olandas Rank 1, Ignas ir Virus J.

Šiais metais tik ypač sėkmingus koncertus rengęs atlikėjas nesismulkina ir už savo pasirodymą prašo neįtikėtinų sumų. Kalbama, kad Naujųjų nakties atlygis bus didžiausias, kokį tik yra gavęs Lietuvos atlikėjas už vieną pasirodymą paskutinę metų dieną. E.Dragūno honoraras už koncertą renginyje „NYE Grand Festival“, manoma, gali siekti net šimtą tūkstančių litų, t. y. net 1 100 Lt už vieną SEL pasirodymo minutę. Tai gali stipriai nustebinti daugelį Lietuvos žmonių, o Egio scenos kolegoms sukelti tik didelį pavydą.

Prieštaringa asmenybe E.Dragūnas vadinamas ne veltui. Jo elgesys ir užmojai nenuspėjami – nuo skandalingų istorijų iki labdaros. Neseniai savo vardu labdaros fondą atidaręs atlikėjas parodė ir gerąją savo pusę. Socialiai atsakingas dainininkas visą savo naujo albumo „Aš kaip žąsis“ pelną paaukos sunkiomis onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams gydyti. Egis planuoja skirti labdarai net pusę milijono litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius