-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 02 26

Už hitą „Dviese“ su Monique auksiniu disku įvertintas Vaidas Baumila: „Esu nustebintas tokios sėkmės“

Praėjusių metų rudens hitu tapusi atlikėjų Vaido Baumilos ir „X Faktoriaus“ projekto nugalėtojos Monikos Pundziūtės-Monique bendra daina „Dviese”, gerbėjų pastangomis jau tapo auksine ir platinine. Sekmadienį knygų mugėje, atsiimdamas auksinio ir platininio disko apdovanojimus, Vaidas Baumila vis dar nuoširdžiai negalėjo atsistebėti šios dainos populiarumu ir dėkojo gerbėjams už tokį palaikymą.
Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė
Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė-Monique / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jau tapo įprasta, kad knygų mugėje kasmet apdovanojimi garsūs Lietuvos muzikantai už albumus ar milžiniško dėmesio sulaukusius singlus. Šiemet vieni tokių – Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė-Monique.

Spalio pabaigoje išleistas jųdviejų kūrinys „Dviese“ kaip mat sulaukė didelio dėmesio ir simpatijų. Tai, žinoma, pastebėjo ir AGATA, kuri sekmadienio rytą atlikėjams įteikė auksinius bei platininius diskus.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vaidui Baumilai ir Monikai Pundziūtei-Monique įteiktas auksinis ir platininis diskai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vaidui Baumilai ir Monikai Pundziūtei-Monique įteiktas auksinis ir platininis diskai

Dueto darbas „Dviese” yra pirmasis singlas Lietuvoje, kuris tapo auksiniu tais pačiais metais, kaip ir buvo išleistas. Vaido Baumilos komanda, siekia jog kiekvieną atlikėjo kūrinį lydėtų ir papildytų vizualinis dainos variantas. Todėl kartu su singlu „Dviese” pristatytas vaizdo klipas tapo pirmuoju šalyje, surinkusių milijoną peržiūrų internete greičiau nei per dvi savaites. Pirmajam milijonui peržiūrų pakako vos 11 dienų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė atvėrė duris į klipo „Dviese“ filmavimo užkulisius

VIDEO: Vaidas ir Monika - Dviese

„Šie įvertinimai – klausytojų, pamėgusių „Dviese”, rezultatas. Esu nuoširdžiai nustebintas tokios sėkmės ir populiarumo, kurio sulaukė Monique ir mano duetas,” – sako V.Baumila, kuriam tai yra pirmasis toks įvertinimas per 12 metų karjerą didžiojoje scenoje.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vaidui Baumilai ir Monikai Pundziūtei-Monique įteiktas auksinis ir platininis diskai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vaidui Baumilai ir Monikai Pundziūtei-Monique įteiktas auksinis ir platininis diskai

Žinomas atlikėjas singlo sėkme džiaugiasi kartu su visa kūrybine komanda ir negaili komplimentų dainos autoriui, kompozitoriui Vytautui Bikui bei jaunajai scenos partnerei.

„Prieš pristatant kūrinį publikai, tikrai gerokai kukliau vertinau ir pranašavau šios dainos ateitį, todėl man neapsakomai gera, kuomet sulaukiame tokio įvertinimo ir didžiulio gerbėjų palaikymo. Didžiuojuosi Vytautu Bikumi ir Monika Pundziūte-Monique ir begalo žaviuosi jų talentu,” – laikydamas rankose apdovanojimus šypsosi V.Baumila.

15min primena, kad visgi M.A.M.A komisija šio kūrinio populiarumo nepastebėjo – Monikos ir Vaido kūrinys nebuvo įtrauktas tarp muzikos apdovanojimų nominantų, kas papiktino V.Baumilą.

Kartu su V.Baumila didžiojoje scenoje debiutavusi atlikėja Monique, praėjusią savaitę pristatė ir pirmąjį solinį darbą „Man nebaisu”, kuris internete sparčiai vejasi dainos „Dviese” rezultatus ir per šešias dienas jau yra peržiūrėtas 600 000 kartų bei potencialiai pretenduoja į šių metų muzikos apdovanojimus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Premjera: Monika Pundziūtė-Monique pristato naują dainą ir klipą „Man nebaisu“

VIDEO: Moniqué - Man nebaisu
VIDEO: Monika Pundziūtė-Monique – 15min studijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius