Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 25

Vaidas Baumila surengs koncertą Palangoje: čia nuskambės naujo albumo dainos

Praėjusios vasaros hito „Kunigunda“ autorius, vienas garsiausių pastarojo meto šalies atlikėjų Vaidas Baumila, šiandien atskleidžia vasariškiausio koncerto datą. Atlikėjas su grupe surengs didžiausią vasaros koncertą Palangos koncertų salėje liepos 9 dieną. Čia atlikėjas žada pristatyti ir didžiąją dalį naujojo albumo dainų, o taip pat ir visus savo karjeros hitus
MAMA Muzikos apdovanojimai 2021. Vaidas Baumila.
MAMA Muzikos apdovanojimai 2021. Vaidas Baumila. / Dainiaus Dambrausko nuotr.

Dar metų pradžioje toje pačioje vietoje surengęs savo pasirodymą V.Baumila neslėpė džiaugsmo ir nuostabos – salė buvo sausakimša.

„Labai puikiai prisimenu šį koncertą, juo dar ilgai gyvensiu. Sugrįžti į Palangos koncertų salę po žiemos koncerto – laukiamiausias vasaros troškimas. Tai labai motyvuoja ir įkvepia, padarysime stiprų koncertą, kuriame laukiame jūsų visų!“, – pasakoja Vaidas.

Liepos 9 dieną įvyksiančiame soliniame atlikėjo koncerte be visiems gerai žinomų kūrinių „Kunigunda“, „Suknelė“, „Ant mašinos stogo“ ir kitų suskambės ir naujausi, dar niekur negirdėti kūriniai, iš būsimo albumo. Šiam koncertui atlikėjas su grupe ruošia ypatingą programą.

„Tai bus koncertas, kuriame sugrosime beveik visas dainas iš naujo mano albumo. Dvigubai linksmiau, dvigubai stipriau ir dvigubai karščiau. Jau nekantrauju jas pristatyti klausytojams, išrinkti tai, kas patinka labiausiai ir apskritai, Palangoje surengti tokį vakarėlį, kuris įsimintų dar ilgam. Juk vasara, tai metas tam“, – intriguoja kūrėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius